Sunday, December 15, 2013

CITER HUJUNG MINGGU...

semalam alhamdulillah x hujan..
rezeki orang buat kenduri..
panas ketik....
sama lah dengan aku ..
gi kenduri kawen kawan ayah aku...


naik je atas umah tengok..
fuyooo....pelamin kalah che ta...
hehehehe...
yelah anak bongsu kawen kena meriah sikit...
macam biasa lah..
pengantin halimunan...

macam biasa lah..
jamu selera dulu..

sama naik beratur dengan budak2..
nak merasa aiskrim..
heheheh..
sedap..

tengah makan aiskrim..
mujur dok jatuh aiskerim aku...
depan mata aku tu..
ducati monster..
waaaaaaaa.......
http://www.smileycodes.info

14 comments:

t.a.t.a said...

memang trend sekarang setiap majlis kahwin mesti ada aiskrim kan?

itu hari sepupu saya buat majlis pun ada. bila kon nya dah habis, depa isi dalam cawan aje. tapi memang best la.



lawa mata akak. bling bling. hahaha.

wantie said...

best nye ada escem. ni kalau bawa budak kecik mesti kena bawa baju salin spare. mesti eskem tu lelh leleh kan..

Kesuma Angsana said...

musim cuti sekolah penuh undangan kenduri yer !

Acik Erna said...

kalau acik pun nak juga aiskrim tu eita

QasehnyaRania said...

hahaa. asyik bertembung dgn moto besa je ni.soh beli ser r tu.hihi

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Banjir banjir jugak yak! Ate yang nak kawen tu usoh le ditangguh2. Kata orang disebelah daerah teman,`life must goes on`. Jadi citer ttg `on` ni bile le gamaknya eita nak `on`kan ducati monster ni? Nanti tanggak (singgah) le kat kpg teman. Oi mak! beghatnya ni bukan spuloh dua puloh kati weh!

Gee GTG said...

haaaaa.. saya suka part eskrim tu.. nakkkkk!!^^

HeNRieTTa JoSe said...

chanteknye pelamin....nie nk kena amek lesen B full nie akk....hehehe....

ros_reeza said...

kalau ada aiskrim kat rumah kenduri. Ros pun ikut beratur gak . hihihi

Ujie said...

meriahnya pelamin tu.

sambil makan eskrim, mata layan moto pulak ya..:D

eita said...

tata....kat sini jarang sangat ada aikerim tu yang teruja macam budak2 hahahaha...


wantie ...betol2..


kesuma angsana...sementara tak hujan ni..leh lah buat kenduri..



acik erna...hahaha..kan acik kan..sedap...

qasehnya rania..hahahaha..kalau kaki sampai nak jugak sambar se motor ni..



tajnur...waalaikumussalam...betol tu sementara tak hujan ni ramai benor orang buat majlis....ate kalau teman bawak mootor ni mau terbalik ..hahahahha



gee....meh lah ambik..


rietta...kita ada b2 je...



ros_reeza....betol..betol..

kak ujie...ha'ah kan..comel sangat motor tu..

MulutPayau said...

Cantiknya pelamin...
eskrim tu pun sedap...
Ehhhhh motor tu..akak pun tergoda jugak tengok..hihihi

izan mama mia said...

woooo..cantiknya pelamin tuu
aiskrim pon menggoda
lauk kenduri pon sedap
ducati pon best...hah

Che Rosliza Che Mat said...

Memang cantik pelamin...pengantin tak ada hihihi...terbaiklah motor ducati tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...