Monday, December 30, 2013

PENGHUJUNG TAHUN...

dah lama benar tak menulis..
bukan apa..
malas nak tunggu depan pc...
net aku tak tahu apa kena..
kelajuan dia mengalahkan siput gondang..
dari duk terconggok berjam2 tunggu dia duk loading..
baik aku buat keje aku...

sedar tak sedar ..
dah nak masuk tahun baru....
http://www.smileycodes.info
bertambah lagi angka kite...
tidakkkk...
hahahahaha....
cepat benar masa ni berlalu...

harap tahun ni boleh belajar lagi rajin..
http://www.smileycodes.info
xmboh tido2 dalam kelas...
wakakakaka.....



tima kasih pada rietta..
sudi tipon aku tanyer kabor...
katanyer lama aku tak update blog....takut banjir makin teruk..
akak ada lagi dik ooo..takde mereput dalam umah....cuma tu lah malas...sibuk..
alhamdulillah bersih membersih umah ni aku dah beres hari kamis baru ni...
langsung tak keje...
Ya Allah..giler letih tu...
bila selut dah bercampur air balik..bau dia sebijik macam bau taik...
kemang mulut aku nak makan hari tu...
pada yang watapps...group saing ambe..tima kasih tanyer kabor deh..
ambe jadi pemalas leni..dok dang nak join sembang kat watapps..
ahahahaha...

10 comments:

Karukord jagau said...

selamat menyambut tahun baru...

QasehnyaRania said...

selamat tahun baru datuk sri.
khamis dh start sekolah kan

Jay Ar said...

Selamat tinggal tahun 2013, selamat datang tahun Barang Naik 2014....

t.a.t.a said...

Rumah akak dah betul² clear? Setiap kali hujan laa ni saya teringat pada mereka yang alami banjir. Saya ikut cuak.

izan mama mia said...

hai young lady..hahah..saing ambe...group apa tu..hihihi..

mg eita tekun buat semua kerja pasni..mg 2014 membuka lembaran baru yg lbh bahagia cinta to jannah.. hihi..

maaf zahir batin yer..happy new year

wantie said...

Selamat Tahun Baru ieta..

Moga moga azam baru tahun depan berjalan dengan lancar

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat tahun baru akk...moga tahun bru akan lebih bermakna buat kita semua....

Pss...bukan apa, risaukan akak tu....dah la tgk entry air penuh laman, update xdok setarang habuk.....risau la....

sHaRiNa eLyaNa said...

dha lama xsnggah sni..akak sihat..hihi..aah cmtula, sha pun lama da xjenguk kwn2..busy keja..btw hpy nw year 2014 :)

sHaRiNa eLyaNa said...

done inti

Che Rosliza Che Mat said...

habis banjir..memang malas nok cuci penat badan dengan campur busuk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...