Monday, November 25, 2013

LAYAN GAMBO JE....


hari ni layan gambo je lah...
sakit pala malam ni...
rasa macam ada bom je duk tertonggek dalam kepala..

binatang ni banyak betol kat umah aku..
kalu nak duduk atas kusen kena tengok dulu..
kot2 terduduk atas dia..
eeeeeiiiii,....geli i..

balik keje tengahri ..
cantik je landing depan umah..

tau orang nak ambik gambo..
lari pun tak..

16 comments:

Jay Ar said...

Kata org tua2 gigitan pepatung di pusat kanak2 boleh hilangkan tabiat terkencing waktu malam...

Puan Kutu said...

lama gila kot tak tengok dua binatang ni.dh jadi exotic dizaman milenium ni..exp pepatung..macam dah pupus je dh lama tak nmpk..yg first tu mengkarung ke namanya?

fairus mohamad noor said...

igt cicak td..ehe

t.a.t.a said...

kak, gambar atas tu bukan cicak meh?

izan mama mia said...

cicak tuu..takot woo tadi nak jemur kain..dio dok kat pagr..terkezut tgk...

pepatung tu kami panggil 'ketuyuk'..hihih..comel kan..masa kecik kecik dl sll jadi pemburu ketuyud ni

wantie said...

lama betul tak tengok pepatung ni. dulu ni masa kecik nangis nangis bila my abang tangkap and bagi patung ni gigit kat pusat. to avoid kencing malam.

huh.. I did it okey.

QasehnyaRania said...

saya geli la yang no 1 tu.
kat kg dulu sllau masuk dlm rumh.pastu kalau ada longgok kain dia suk r.

geli la..

HeNRieTTa JoSe said...

alamak...mengkarung....

Admin said...

hah... ttuyukk... lama tak main nih

Tihara said...

natang buaye tu, banyok kat rumoh keh.
macam binatang ternak dah jadinye,
sokmo ingat ular bila tgk eko dia, gerang2

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Kalo kat tempta kami ni weh, panggil pepatung tu `cakcibor`! Tapai kalo dah perempuan, setiap yang berwarna-warni ni mmg indah walopun x cantik mana!

eita said...

jay ar...ye ke?...nak try lah kat anak sedara tuu..dah darjah 2 masih lagi kencing tilam..


puan kutu....hahahaha...ye kak...


fairus....hahaha..besor benor cicok nyer



tata..bukan sayang..tu mengkarung..


izan...tu bukan cicak adik ku izan..tu mengkarung...



wantie..hahahaha..kat umah ita banyak...




qasehnya rania...memang lah...silap hari bulan terduduk plok atas dia


rietta....geli ke rieta..?



admin....dah semakin pupus agak nyer...



kak tiha..hahahaha...tu lah umah tepi hutan gini lah lagu nyer



tajnur....waalaikumussalam...sama lah..tganu pun panggil cakcibor jugak...sayang kalau tak ambik...

Sayangku Zie said...

cicak banyak gak kat rumah..'

pepatung dolu dolu asyik dok tangkap buh tali hehehe adoi nakalkan zaman dedolu

Kesuma Angsana said...

pic2 yg cantik2 ni !

hainom OKje said...

Tapi haiwan yg bawah tu cantik merah menyala kalernya

Che Rosliza Che Mat said...

Pepatung...comel pulok tertenggek kat situ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...