Thursday, November 21, 2013

HADIAH LAGI...

dapat hadiah lagi..
hehehe...
dr anak aku...
baru blik dr lawatan sekoloh..
ingt jugak diorang kat aku..
tima kasih ye syang..
u're my everything..
jiwa aku sekrang..sjak2 dah sekoloh..
makin kurus...
buah hati aku pun makin cengkung ...muka nyer..
rindu masa bersama dulu..

bkn nk bgi korang jeles dgn aku..
sebab aku dpat hadiah byak...
hahaha...
update ikut phone kena yg simple2 je lah...
tu pasal lah ...
BW pun sekadar yg mampu je...

dpat lh mgnet peti. dgn keychain phone nama aku..

18 comments:

Tihara said...

Yeos pilihan ramaiii..
heheh

comel la hadioh,
wi kite hurup S tu boleh dop

Jay Ar said...

Comelnya hadiah....

Jay Ar said...

Comelnya hadiah....

umi alya said...

jeles ngan ita, asik dpt adiah jer

wantie said...

org baik, mestilah ada yang ingat.

cantik tau keychain phone tu.Mcm lampu lampu kat las vegas la pulok.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tahniah..comel :)

fairus mohamad noor said...

salam ptg..mcm comel je..hee

t.a.t.a said...

nama akak Yeos ke?

izan mama mia said...

schomel

MulutPayau said...

comelnya....

Puan Kutu said...

untung ada anak2 yg penyanyang..p mana2 igt kat mak depa.hehe

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
AlHamdulillah, seronok dengar bila tahu eita bertambah2 rezeki! Tapi eita, anak yang mana satu ni? Bila? Dimana? Sapa? Kenapa tak bagi tau? Eager to know!

eita said...

kak tiha....hahahha..ambik je kak

eita said...

jay ar....tima kasih...


umi alya.....heheheh...jangan lah jeles...




wantie....hahahah...macam nak gi disko je kan..



mazliza..tima kasih..



fairus....:)


tata....hahahha...tu nama glamer kat umah...




izan...:)


mulut payau....tima kasih..



puan kutu..heheheh..tanda ingatan..



tajnur...
waalaikumussalam...hehehehhe...rilek yob....ni anak sedara ita yang ita jaga dari kecik....sekarang sume dah besar2 belaka..sume dah tinggal ita....tapi ada lah jugak tanda ingatan dari mereka...sunyi tanpa mereka..huhuhuhu

Kesuma Angsana said...

wah mmg rezekilah tu

QasehnyaRania said...

ommeynya.
ya betul tu

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....siap FM ngn rantai HP...

Che Rosliza Che Mat said...

comelnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...