Thursday, June 23, 2011


hari ni aku jalan2 kat pasar malam...
ermmm....maklumlah baru terima gaji...penuh orang kat pasar malam...
tapi aku tak terima gaji lagi pun.....
just cuci mata....sambil tu ada lah beli roti john, mempelam anak ramai...n asam....
sebenarnya takde niat sikit pun nak pergi pasar malam...
tujuan asal aku nak beli gunting...
gunting aku patah....esok nak gunting baju....tapi disebab kan tersalah masuk jalan...maklum lah jalan asikbaiki je....
dari awal tahun sampai nak habis tahun...tak siap2 jugak.......ermm..terpaksa lah aku..
melencong ke pasar malam...
tapi aku bukannya nak citer pasal pasar malam..
aku nak citer pasal aku racing dengan satu mamat tu....
hahaha....hebat jugak aku rupanya dalam bidang merempit ni...
aku ni bawak santai je lah...
tiba2 mamat ni potong motor aku...
setakat potong tu aku tak marah mana pun...
patut lah dia potong pun babnyer aku bawak macam kura2...
yang tak tahan nya masa potong motor aku dia boleh menjerit kat aku....
ni yang aku baran ni.....
aku pun apa lagi...masuk gear...pulas minyak....meter mencanak naik....
zzzuuuupppppp..............makan asap kat belakang...aku tengok ikut cermin mamat ni still nak
kejar aku tapi terhalang oleh traffic light...
hahaha...padan muka dia....
dia ingat aku pakai baju kurung takleh merempit ke.....sorry lah....lampu merah pun aku langgar tadi....
hehehehe...nasib takde polis.....
seronok jugak merempit ni.....
macam ni lah agaknya perasaan mat rempit bila dah menang kan....
macam aku lah sekarang ni...tengah makan pun boleh tersenyum....http://www.smileycodes.info


8 comments:

JARI YANG TERBARAI said...

ngada2... jatuh padan muka

beautiful_rose said...

we,agak la ko.aku ada sikit trauma bila excident 2thn lepas.sampai skang lutut dan tangan kiri aku problem.

eita said...

jari:
hehehehe.....alah aku masa tu tengah bosan lah...
terlanjur jupe mamat tu...
hilang sikit bosan aku....
1st time racing beb....

eita said...

rose..:
sekali je aku jatuh motor tu pun sebab tersalah corner...
nasib tak masuk dalam longkang besar....kalau tak naya aku nak bawak naik motor..
kaki je luka.....
tapi seyes lah aku memang suka naik motor laju....

ApiH said...

wow... hebat2... merempit jalan mana ni?? ehehee...

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Belum ambik gaji lagi? Ye le, gaji dulu pun belum berusik lagi, maklumlah duduk seorang, tak byk belanja digunakan. Eh! Eh! Jangan dihiraukan mat-mat rempit, dah memang kehidupan mrk sebegitu. Wah! boleh tahan lawan merempit, tapi eita kalau cedera nanti kan susahkan diri dan mrk yg rapatkan dgn eita! Jgn hiraukan mrk dan biarlah mrk dgn dunia mrk.

eita said...

apih:
hahahaha....merempit suka2 je....
hilang tensen....

eita said...

tajnur:
waalaikumussalam.....
hehehehe......
sipan duit nak beli kete....
nak drift plok....
ala..sekali sekala je......naik serabut plok tengok mamat tu menjerit....
tak banyak kete pun masa tu....tu yang berani bawak laju tu....
tensen lah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...