Wednesday, May 18, 2011

EARLY BIRTHDAY PRESENT......


Baru ni dapat hadiat hari jadi dari abang aku...
sekarang ni abang aku off shore kat sabah....
hehehehe....suke...suke...
walaupun hari jadi aku bulan depan .....tapi
tak kisah pun nak bagi awal.....lagi suka adalah.....
hahahaha...jahatnya aku...
dah tua2 pun masih dapat hadiah ke?
memang lah...
lagi umur meningkat lagi besar hadiah ...
hahahahaha......
aku pun heran lah kenapa orang perempuan ni takut sangat...
pada peningkatan umur....
padahal biasa je...
normal lah...umur takan makin hari makin muda.....
umur yang panjang kadang tu banyak penambahan dosa....
macam aku lah...makin lama hidup makin banyak dosa.....
harap sempat membuat penurunan pada kejahatan aku....
tapi bagi aku setiap tahun adalah penurunan umur aku...
bukan peningkatan....hehehehe...
(padahal tak nak mengaku dah tua)










masa dapat tu teruja sangat..
nak bukak...sebab nak tahu..
apa benda...abang aku cuma bagi..
hint dalam fb...
mana lah pandai nak meneka....
abang aku pos guna courier private...
sapa lagi adik aku lah....
kebetulan dia pergi KL..
jimat duit pos....
hehehe...






tadaaaa.....
ni lah hadiahnya.....
bila dah bukak laaaaagi teruja..




8 comments:

a.samad jaafar said...

sejak kecil teringin ada adik.. siap janji dlm hati.. akan kutumpahkan sepenuh kasih sayang kepadanya..hihihi.. tapi emak tutup kilang.. muflis kot.. hahaaha..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Ahaa at least ada juga adik beradik yang ambil perhatian dekat eita, tidaklah hidup macam keseorangan. Tapi eita kan dah dewasa, mampu hadapi kesemua mehnah hidup! Siap hadiah utk senang ambil gambar utk sebarang kegunaan. Jika telah tiba harinya,`Selamat Ulangtanun Kelahiran Kelahiran (in advanced) semoga ceria2 selalu......

eita said...

a.samad jaafar...
kalau macam tu ambik saya je lah jadi adik....
hehehehehe......

eita said...

tajnur:
waalaikumussalam.....
dah dewasa tapi perangai still macam budak2...
hari2 bergaul dengan budak2...tu yang perangai jadi macam budak2...
tima kasih atas ingatn...
errrr.....hadiah takde ke?
makan2 ke?
heheheh..:)

Tihara said...

wahh gempak nye hadiah..happy upcoming birthday ey :)

republik n9 said...

okey laa... tanda2 ngko nak aku bagi ngko hadiah besar ni hahaha

eita said...

tihara..:
tima kasih....
:)

eita said...

republik..:
hahahaha...mana ada lah....
tapi kalau nak bagi aku ambik je...
hahahaha.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...