Saturday, March 12, 2011

LAYAN CITER HANTU...






hari ni boring sebab tak kerja....
macamana tak kerja...kan dah cuti sekolah...so..
kita enjoy....hahahaha....
jadi boring tak tahu nak buat apa....
aku layan lah citer hantu....yang tak berapa nak hantu ni.....
hantu kak limah balik rumah.,...
mulanya tak nak tengok mana tapi bila dah semua orang asik duk bercerita je pasal citer ni...jadi aku terpaksa lah layan jugak...
sebabnya abang aku yang kat shah alam sibuk citer pasal citer ni...
nak tahu lah jugak best ke tak...
walau pun dah basi citer ni.....tapi bagi aku masih lagi boleh tengok...
sebab ianya bukan makanan....bila dah basi kena buang..
aku tengok dalam you tube je.....
aku buka banyak2 semua part.......
pastu biar dia loading sampai habis....baru aku tengok.....
sementara nak tunggu dia loading aku mop lantai......beres keje aku....baru lah aku layan...
macam ni baru lah best...takdelah tersekat2 macam kereta yang takde minyak...
tersengguk...tersengguk...
ermmmm....boleh lah tahan...suka lah jugak tengok citer..tapi...
kalau ada ac mizal dan que haidar macam zombie kampung pisang tu rasanya lagi best...
aku ingat kan muka macam hantu tu hantu lah...
tapi rupanya yang cun melecun tu hantu...
apa daaaaa......kena tipu hidup2 aku ni...

6 comments:

shahjiehan said...

hahaha.. hampeh punya hantu...!! ce citer2.. tu je yg deme dapt..

jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !

buang verification word tuh...

tgk sini

jom baca dan komen Tutorial

beautiful_rose said...

aku tak tengok pon...
just dengar citer dari orang2 jerk...
tapi hikayat merong mahawangsa aku mahu tengok!

eita said...

shah jiehan:
memang lah....tima kasihlah atas tutorial tu...

eita said...

rose:
dah sumer orang tengok....
jadi aku pun tengok lah..

REPUBLIK N9 said...

yang cun melecun selalu menipu...

eita said...

betol lah tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...