Friday, March 25, 2011

GIVEAWAY ZALIN ONCEITALK.COM...


Hari ni aku berblogwaliking....
saja je lah sebab boring wat keje.....
lepak kat blog a'an...
terjumpa lah give away dari zalin...
disebabkan takde masalah jiwa dalam ni...
jadi teringin jugak lah nak masuk...





hanya 2 orang pemenang je yang di pilih...
hadiah berupa topup rm10 dan rm 5...
tarikh tutup 12.4.2011....
sapa2 yang nak join...
dipersilakan...
tapi aku kena tag jugak sorang...ermmmm...sapa erk...
jap aku cari.....
ok chow dulu...
malam ni datuk ada jemputan dinner......
so nak bersiap lah ni....

7 comments:

republik n9 said...

nak ikot dinner

eita said...

jom lah...

Zalin said...

TQ join GA ni..good luck ye..

MOH KEMBARA said...

Salam Eita, nak topup!

eita said...

aduhhh..kak....eita sendiri pun nyawa ikan ....
hehehe...macamana lah nak share...

tajnur said...

Assalaualaikum wbt
Datuk belah mana ni? Boss tempat kerja ke? Oklah makan molek2, jgn sampai tak larat nak balik...

eita said...

waalaikumussalam.....
eita lah datuk tu...
hahahaha..datuk dalam fb.....
ada dinner keluarga je....
larat kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...