Wednesday, June 16, 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~








"~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~"


giveaway??? aku sebenarnya tak tahu lah apa ni sebenarnya...tapi kalu take away aku tahulah...
hehehehe.....aku pun tak pernah masuk apa2 contest dalam blog...jadi nilah first time aku wat post untuk sumer ni...itupun cik pelangi yang tag aku untuk contest give away...
aku pun suka jugak menjahit macam ayu ni....suka apanya dah menjahit memang kerja aku pun...heheheh......
ok...malas aku nak membebel banyak2......jadi sapa2 yang nak masuk tu senang je...cuma ikut je syarat2 kat bawah ni......itu je........ok...beressss....sapa2 yang nak hadiah tu join jangan tak join....
hadiah2 dia korang tengok lah kat atas sana ye....

ini lah dia syarat2 nya.......

1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers
2. Link blog
"http://pinklolipops.blogspot.com/" di blog anda
3. create new post "~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~" di blog anda dan berikan sebarang comment @ review tentang PINKLOLIPOPS..sebarang comment positive @ negative pun saya tak kisah asalkan comment itu bernas
4. Tag 3org rakan anda dlm post tersebut utk join sekali free giveaway ini...(kalau nak tag lebih pun xpe,saya lagi suka ramai org join =D)

1.http://tieha8384.blogspot.com/
2.http://adia-myblog.blogspot.com/
3.http://klikseniretro.blogspot.com/

2 comments:

tieha8384 said...

thank eita....dah ikot cam eita jugak...hahahahah

eita said...

hehe...beres....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...