Monday, June 14, 2010

kerdipan mata ku.....


sudah 2 hari rasa nya kebosanan melanda diri aku ni...
aduhhhhh......tak tahu nak buat apa lah.....
nak menulis pun idea takde......
nak buat lawak pun laaaaaaaagi takde idea......
di sebabkan aku takde idea...
aku hanya sekadar mengelip-ngelip kan mata aku untuk beberapa ketika.....
huawawawa.........
aduhhhhh....penatnya hidup dalam kebosanan.....

http://www.smileycodes.info

6 comments:

HASRUL NIZAM said...

wah3...
tergoda I kah3

eita said...

tu baru sikit tu dah tergoda...huawawawa
dasat..dasat...

hAsiFzuL said...

uit,asal bosan.. cube blogwalking kt blog2 org lain,sres dpt mcm2 woo~ br lah blh update blog an~

eita said...

yelah.....tengah berjalan2 ke blog orang lah ni...
dalam berjalan2 hah...dah dapat satu kerja yang saja nak memecahkan kepala hotak aku......
heheheheh....ada jugak kerja...

hAsiFzuL said...

alahai, bukan selalu...
agak2 law da xde idea, ko msukkan je brite2 yg leyh mnarik prhatian org..huhhu~

eita said...

oklah.....
nanti saya cuba menajamkan lagi fikiran saya...
heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...