Monday, February 28, 2011

TIADA KESEMPATAN ....



aduhhh....sehingga hari ni aku masih lagi sibuk...
sampai kan aku sendiri tak tahu apa yang aku sibuk kan....
naik pening dah rasanya....
nak online pun tak sempat...
nak up date blog pun tak sempat...
nak berblog walking pun tak sempat.....
pendek kata semua nya tak sempat nak buat....
yang sempat aku buat adalah...hehehe...
main game kat fb.....hahahaha.....itupun sekadar bermain untuk hilangkan tensen...
lagipun aku ni kan hantu game...
jadi kalau sehari takleh main game rasa macam nak pitam je...
hahahaha...dengar macam kronik je tabiat aku ni....
hissshhhh...takdelah....just suka2 main..buat hilang penat badan sambil cipta record baru...
tu yang paling aku suka tu.....
takpe2 nanti bila semua keje aku dah selesai nanti aku pergi lah lepak2 kat tempat kawan2 maya aku ni.....
aku nak chow dulu.....
nak sambung balik keje aku.....http://www.smileycodes.info

8 comments:

REPUBLIK N9 said...

kalah menteri...

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Kadangkala duduk seharian saja pun dah penat apatah lagi kalau kita seharian bekerja! Tentulah memenatkan, tetapi tidakkah kita terfikir nanti kita akan kehilangan sesuatu apabila kita fokuskan perkara lain?

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Eita, pe kabor kite? Weh pandai main game kat FB tu? Akak tak penah main, kenkawan asyik invite main, buat tak layan!

uncle aziz said...

buat apa yg termampu...

eita said...

republik:
bukan aku yang kalah tapi menteri yang kalah..hehehe

eita said...

tajnur:
waalaikummussalam....
memang penat pun kalau tak buat apa2....lagi penat....

eita said...

moh kembara:
alhamdulillah..sihat kak....
main buat hilang bosan....

eita said...

uncle aziz:
hah!!!..betol tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...