Friday, February 18, 2011

SIBUKKKK.....


dalam minggu ni memang sibuk giler....
giler pun tak sibuk macam aku....
hari ni pergi ke kuala terengganu.....
buat apa?....
hahahaha.....aku....
pergi bermadah pujangga.....
chewah.....bunyi macam aku sedang menyanyi kan lagu ziana zain je....
tapi aku bukan ziana zain...ziana zain nyanyi lagu madah berhelah....
tapi aku hanya bermadah pujangga....hahahaha....
takde maknanya madah pujangga aku tu......
pergi pukul 7.30 pagi...
sampai kat umah aku pukul 4.30 ptg....
letih woooo......
tak sempat nak rehat ...terpaksa sambung cat plok...
boring dah tengok keadaan umah aku yang dah macam tongkang pecah.......
jadi hari ni dah beres keje cat mengecat...tepat2 pukul 7.30 malam...
leka sangat mengecat sampai aku terlupa nak tengok naruto............
aduhhhh...macamana aku boleh terlupa.....benci betol lah...
rasa nak tendang je tv tu.......
eeeiiii.....geram betol lah......
jadi esok aku start mengemas umah.....
ada sapa2 yang secara sukarela nak tolong aku???

9 comments:

sumanje said...
This comment has been removed by the author.
REPUBLIK N9 said...

tolong gelak dan tolong tengok :)

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Sesibuk mana sekalipun, dah memang kewajipan kita utk melakukannya dari perkara semakin tertangguh2. Semua orang ada kerja masing2. Naruto shipunden tu pun, tabah menghadapi sesuatu rintangan tentulah kita manusia lebih dari itu!

kiz said...

naruto? ajak le naruto tu kemas rumah..hehe

beautiful_rose said...

aku???

erk....aku baru nak minta tolong kat ko =p

eita said...

republik:
kambing betol lah kau ni...
:p
xpe..xpe...tolong jugak tu...

eita said...

tajnur:
waalaikummussalam......
betol tu..nama dah manusia kan...mestilah ada tanggungjawab.....

eita said...

kiz:
ajak naruto?hahahahah....satu idea yang cukup bernas tu.....macamana lah boleh tak terfikir...

eita said...

rose:
nak mengelat lah tu...hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...