Tuesday, June 23, 2015

KASUT RAYA...

dengar pada tajuk tu..
mengalahkan budak2 je kan...
hhahhaha...
bukan aku beli...
adik ipor aku bagi hadiah hari jadi...
merangkap kasut raya terus lah tu..




adik ipor aku ukur kaki mak dia..
nasib baik lah padan..
alhamdulillah..selesa sangat...
benda free....hehehhe

15 comments:

Acik Erna said...

Cantik kasut harijadi merangkap kasut raya eita

❤Kamsiah❤ said...

bertuah badan...rezeki,kan...

eMMe said...

Alhamdulillah........rezeki bufday girl kan... Eita ... klau pakai selesa okeyla..dah tak yah beli kasut kan..

kang jum said...

assalamu'alaikum wr wb

pastinya, senangnya bukan main dapet hadiah dari adik iparnya.

umi alya said...

Alhamdulillah, untungnya eita, dikelilingi insan2 yg penyayang.

umi alya said...

Alhamdulillah, untungnya eita, dikelilingi insan2 yg penyayang.

Puan Kutu said...

Alhamdulillah selamat duit nak beli kasut raya eita hehe sama Afia dh dpot kasut raya..tok yan bagi..jimat duit ibu.haha

Puan Kutu said...
This comment has been removed by the author.
anyss said...

assalamualaikum,
waaaaaa best laaaaa ada kasut raya free

comey je adik ipar tu...dia ada abang tak? abang dia baik hati macam dia tak?

Opssss!!!

juanz said...

dah lama x mengomen disini

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Selamat Hari Raya Aidilfitri Eita, walau agak lewat namaun inilaqh kesempatannya. Maaf zahir batin, kalau masa eita anak dara dulu, boleh le sembang pjg2 tapi dah berkeluarga sendiri ckp, perlakuan segala2nya perlu dibataskan! Semoga bergembira dgn keluarga tersayang!

Tie HT said...

Comeng nye kacut raye dia..
Tu duk try bape juta kali gamok eh..
Haha

eita said...

acik erna...selesa lah jugak..lama tak paka kasut..leni lebih senang pakai selipar je..



kamsiah....ha'ah kan...


emme...alhamdulillah selesa sangat2...


kang jum...waalaikumussalam..rezeki tu..bukan senang nak dapat tu..heheheh



umi alya...rezeki kak..



puan kutu...hehehhe,,...sama lah kite kan.


anyss..waalaikumussalam...heheh..adik ipor kite ada adik laki...nak ke..boleh kite adjust...


juanz....tulah...sibuk sangat tu...


dewi aja....nati kite lawat..


tajnur...waalaikumussalam...selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir batin yob...lama yob tak singgah sini...macam merajuk je...huhhuhu...
sunyi hidup yob jarang lepak sini...

tie ht...hahahah....siang malam kite try tak sabar nak pakai...

QasehnyaRania said...

bestnya dpt kasut raya
sakan la beraya test kasut baru hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...