Saturday, May 29, 2010

AKU KENA TAG-JUMA

juma.....curik gambar kat blog...hehehehe....jangan marah ye...


wahhhh...wah...
tak sangka aku kena tag...macam dalam rancangan tv lah plok..
hahaha....tapi tu wakenabeb....dalam kes aku ni...guakenatag...
hahahaha...macam-macam...ok baiklah aku akan cuba jawab soalan yang telah dikemuka kan oleh saudari JUMA dalam blog dia....fuhhh...fuhhh....rasa macam nak jawab peksa plok...
jawab peksa pun tak macam ni...

1. ADAKAH ANDA HAPPY SEKARANG?
Sudah semestinya...dengan adanya anak-anak angkat aku yang comel lote dan nakal tu buat aku sentiasa happy...lagipun aku memang seorang kanak-kanak yang riang...
hahahaha.....kanak2 riang????aku memang seorang yang sentiasa happy....punyerlah happy sampaikan orang tak pernah tahu aku ni mempunyai masalah...

2. KENAPA ANDA HAPPY?
kenapa?????? ermmmm......sebab saya ada segala-galanya dalam hidup...walaupun mungkin tak semewah orang lain.....walaupun tak sehebat orang lain....walaupun tak secantik orang lain.....tapi aku bersyukur dengan apa yang di kurniakan oleh ALLAH pada aku...

3. APAKAH BENDA YANG BOLEH MEMBUAT ANDA HAPPY?
Kalau bagi aku lah....aku suka bawak motor laju-laju...
hahahaha....tapi tak semestinya aku ni mat rempit...eh..silap bukan mat rempit tapi minah rempit....hehehehe....cuma aku rasa happy bila dapat bawak motor laju terutama sekali bila kat selekoh....memang cium lutut atas jalan raya....tak percaya????
percaya lah....aku tak tipu pun....tapi dalam mimpi aku lah...
hahahaha...tapi memang aku suka bawak motor laju...best..baru adventure...

4. PERNAHKAH ANDA MENERIMA TAG?
memang sah2 lah aku tak pernah terima tag....
ni lah first time aku terima tag......hahahaha....tu pun sebab JUMA yang tag aku...tima kasih banyak2 sebab telah berjaya memecah kan kepala aku ni.....hahahaha...jangan marah ye...

5. WARNA YANG ANDA SUKA?
aku paling suka warna biru, hitam dan putih...
sebab tu lah motor aku wana biru.....rambut aku wana hitam dan uban aku wana putih...
hahahahaha.....

6. BERITAHU 9 ORANG YANG ANDA NAK TAG
Ermmmmm......sapa erk.....jap lah aku cari
fuhhh...jenuh aku mencarinya...tapi x tahu lah diorang ni layan ke tak...
hahahhahaha...
1. AHJEB
2. CIK LILY
3. ADIKA PUTERA
4. HUSNA
5. IEYRA AMIEYRA
6. CIKGU YANG
7. FATIHAH SOFFI
8. DYNA
9. ADSHA

7.TULISKAN SESUATU TENTANG ORANG YANG ANDA TAG...NAK TULIS PANJANG BERJELA PUN TAKPE.

Ermmm.....aku ni jenis yang malas sangat menjawab soalan....dari masa sekolah lagi....ingat kan dah tak sekolah tak yah lah jawab tapi masih kena jugak jawab soalan....mau terburai otak aku ni...
apa yang penting diorang sumer kawan-kawan aku yang paling best sebabnya bila aku melawat diorang dalam sesi lawatan blog aku happy sangat baca citer diorang sumer...macam-macam ada....

8. ADAKAH ANDA HAPPY DENGAN APA YANG ADA?
yup.....sudah semestinya......aku sentiasa bersyukur dengan apa yang ada....tak kurang dan tak lebih...

Yessss....akhirnya siap jugak jawapan yang JUMA nak.....berpeluh aku menjawab...hampir meleleh otak aku....

4 comments:

juMa said...

haha..eita..best tol bwk moto laju..haha.tapi ingalah orang yg tersayang,.hekhek..best jwpn=jwpn eita...lebiu.mmmuuaahh..wah.hehe

juMa said...

ahjep da kene tag ngn sy gak.hahahah

zafri@ahjep said...

kena lagi ke ni??adoii...baiklah..saya akan cuba jawab dgn jayanya!!!

eita said...

hahahahaha......sori r ahjeb.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...