Wednesday, January 7, 2015

CUCU AKU...IQLIMA HUMAIRAH...

baru ni bekesempatan bermain dengan cucu aku...
iqlima humairah...baru 6 bulan rasa nyer...
ramai sangat cucu dah lupa..
tabiat budak ni suka sangat main lidah...
asal ambik gambo mesti nak jugak terjulur lidah tu...
rasa nye dia dah terbiasa main gigi dia...
tu yang tercabut gigi dia..
budak ni lahir je memang dah ada gigi sebatang...
masuk umur 3 bulan rasa nyer gigi tu dah tercabut...
aku cari jugak gambo dia masa bergigi...
tapi tak jupe lah plok.
lupa simpan kat disk mana...
maklum lah nenek dah tua...
layan je lah...
oppsss...sebelom terlupa..cucu aku ni dah ada kedai online dia sendiri...
jual baju baby..
sapa2 yang berminat nak cuci mata leh lah tengok...
kalau mention nama nenek dia mana lah tau kot2 dapat diskaun...
heheheh.....









11 comments:

hainom OKje said...

Hihi....comey dia tunjuk lidah....
Memang ada baby yang lahir je dah tumbuh gigi. Okje pernah dengar jugak

Ujie said...

baru dgr baby lahir ada gigi dah..

Tihara said...

ooo ada gigi masa lahir
sebab tu bertuah baby ni
tecit2 lagi dah buat business hehe
tu jelir lidoh, turut nenek ye :)

Djangkaru Bumi said...

gemuknya . neneknya segemuk cucuknya kagak ?

sHaRiNa eLyaNa said...

eh..akak dah jd nenek ka?haha..comelnya cucu

eita said...

hainom okje...jarang sangat berjupe dengan baby yang dah ada gg..


kak ujie....ita pun 1st time tengok...


kak tiha...hehehe..ye kot...


djangkaru bumi..hahahah..nenek nyer kecik aja...



sha....hahahah...ye nenek muda,,,

Puan Kutu said...

alolo comel..pipi tembam..jarang dengar baby lahir ada gigi,takjub sekejap!hehe

Puan Kutu said...

alolo comel..pipi tembam..jarang dengar baby lahir ada gigi,takjub sekejap!hehe

❤Kamsiah❤ said...

comel...sangat comel dgn aksinya sebegitu...cam nak cubit2 ja pipi bambamnya tu

Waqheh said...

nama macam awek anak gua...hihii

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...