Tuesday, March 4, 2014

TAK TAU NAK BUAT APA..

boring takde apa nak buat...
duk sorang sorang.
sakit plok tu...
luka kaki aku alhamdulillah dah makin kering..
aku cuci 3 kali sehari..
nak cepat baik...

boring punyer pasal..
semalam gi beli tv..
gaji tak ambik lagi..
guna duit elaun pencen yg aku dpt tiap2 bulan..3 tahun x sentuh..
hehehe..beli tv bodo je..
janji ada gambo wat hilang bosan..
klu tak terkelip2 duk tgok luka aku..
segala jenis buku pun dah habis aku baca...
nak BW pun xleh..
ni pun guna tipon..
curi wifi jiran aku...
bile kaki tergantung.
cepat sgat bengkok.
sdah nyer duk lh macam puteri gemala tido atas kerusi panjang..
tu lah kampung aku sekarang..
nk tido dlm bilik jauh sangat nak ke bilik air...
huhuhuhuhu....

sekarang ni pun dah makin mahir guna tongkat sakti...
hahaha...
esok buka jahitan.
benang jhit pun doh dok napok...
tenggelam dalam isi kaki aku..
tak tau lah guane esok...

tima kasih yg doa kn aku sembuh..

14 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Moga akk cepat sembuh yea....xthu la plak rietta...tapi kata org, benang jahit yg xnmpak tu, dia dah reput sndiri....xyah buka lg dh...akk take care yea...

eita said...

rietta....tu lh..jangan diorang gi cokeh doh lah jhitan tu..luka bru nk naik

Jay Ar said...

Elaun apa tu Eita yg dah 3 tahun tak disentuh..? Tentu banyak saving bila 3 tahun elaun tak disentuh. Lepas buat report polis ada claim insuran tak??

Apa pun jawapannya - semoga Eita cepat sembuh...

Tihara said...

sian ita
dup molep dih
take care
eh tetiba cakap omptih :)

Putri said...

Moga cepat sembuh eita
benang yg x nmpk tu mungkin dh reput.dia tanggal sendiri

Nazayiena Ayiena said...

Semoga cepat sembuh dan berehatlah sementara masih mc tu....

wantie said...

kalau injured kat kaki memang takboleh gerak kemana mana la kan..

dapat bayangkan cam na sebab akak pernah alaminya. tapi masa tu umur 8 tahun la.

kalau nak kemana mana abang abang yang dukung/kendong

t.a.t.a said...

kak eita, air okay tak kat sana?

t.a.t.a said...

kak tiha, haah kan, sian ita. nama ai pun ita jugak tau kak.


ming ming ming ming

shahdiana said...

3 tahun tak sentuh duit pencen..kencang tu tapi eloklah eita pandai berjimat cermat..goodluck untuk esok..jangan jerit2 tau...hehehe...kesian eita...

Djangkaru Bumi said...

Semoga cepat sembuh dan secepatnya bisa berjalan serta beraktifitas seperti biasanya. Tetap semangat !

Alynn Mueez said...

semoga cepat sembuh...

Masya said...

MOGA CEPAT SEMBUH YER... SEDIH BACA ENTRY EITA.. TP SEMPAT LG NAK MELAWAK YER.. KLU SAKTI TONGKAT TU.. CE CKP.. SEMBUHKAN KAKI CEPAT KIKIKIKI

QasehnyaRania said...

smga cpat sembuh.
byk beno ketinggalan.tak pahe mende pong ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...