Saturday, November 27, 2010

I'M BACK.......



waaaaa......lamanya tak up date blog aku...
rindu bangat aku sama kamu.....
ceh!!! apa kes plok ni aku cakap indon......sorry silap translate...hahahaha...
malam2 kepala tak betol sikit......
best nya dapat balik kat umah....
aku ni jarang tinggal lama umah aku ni...
baru je tinggal seminggu umah aku...berhabuk...
penat tak hilang lagi...aku kena sapu sampah...mop lantai...
miang sangat rasanya....letih tak terucap dengan kata2.......
semua urusan cuti aku dah selesai...jadi aku malas nak tulis banyak2 bab badan pun rasa tak berapa nak sihat....jadi korang layan je lah gambar yang sempat aku upload.....
malas lah nak upload banyak2....
aku ni kan pemalas...heheheh




perjalanan balik terserempak dengan member lama...
waaaa...konvoi motor tak ajak aku...
hampeh betol lah....
takpe2....
ada ubi ada batas...




sempat singgah melawat ladang kelapa sawit....
ermm...bagus betol pekerja2 aku..
hasil berjuta rasanya tahun ni....
takpe..bonus lebih tu...
kerja..kerja....



abc special dari shah alam....
dekat uitm...
nama kedai aku lupa...
harga pun aku tak tahu...
bab ianya di bawah tajaan...
tak leh nak komen banyak2...




dari udara..pandangan dari menara kuala lumpur...
tapi aku ubah dalam bentuk miniature effect..
comel kan...
macam mainan je....




'aduh!!!!!....penatnya....
kalau tidor atas katil tu empuk lah jugak..
ni atas batang kayu...wat sakit pinggang aku je...'
apahal ni...aku nak tidor pun
korang usha aku jugak ke?
pergi lah usha kat lain...


koboi malaysia....
dengan muka gayatnya sempat
lagi control macho....




buat hilang penat kat i-city...
ingat masuk free je...rupanya kena bayar daaa...
sebuah kete rm 10...




dalam terowong masa...
merentas ke dunia air...
di aquaria klcc...
best sangat...



best dapat tengok penyelam bagi makan ikan..
ingat nak join jugak...
tapi terlupa yang aku ni
dah lama pencen dalam hal2 menyelam...
lagipun sut menyelam aku pun
dah lama koyak..
jadi terpaksa lupa je lah niat
nak bagi ikan makan..
silap haribulan aku plok
yang kena makan....

buat hilang mengantuk kat putrayajaya....
sambil mata melilau mencari abang ipar aku yang bekerja kat sini...
sambil mencari
sambil posing walaupun posing
macam tugu negara...

7 comments:

princeduyong said...

waaa...padat aktiviti ye...

MOH KEMBARA said...

Salam, selamat memblogging! Bercuti ke Lembah Klang! Hmmm ada yg tempat familiar teman nampok! Hope you had fun! Teman tengah nyongket di Sabah sebelum balik Shah Alam minggu depan!

eita said...

seminggu aktiviti padat....
jenuh kaki berjalan....

Luffy said...

sy suke ABC dan pic dari menare KL tu...semart giler..huhu

eita said...

suka makan abc ke?
jom saya belanja...

natasha MDG said...

pergh. ABC coklat tu!

eita said...

natasha suka jugak ke?
meh..meh..saya pakat belanja kat frado abc shah alam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...