Monday, March 30, 2015

TELUK BIDARA....

masa cuti kawen anak sedara hari tu..
memang ramai lah yang berkumpul kat umah..
so apa lagi kite enjoy....
heheehhehe...
sementara nak tunggu pasar malam kitorang lepak kat pantai telok bidara..
dekat dengan seberang pintasan...
mandi...main pasir..
aku macam biasa lah..
klik sana sini...tu je lah keje aku..



mula2 sampai...
dah lama sangat aku tak tengok laut..
sejak dah kawen semua aktiviti aku tergendala..
datin plok bukan jenis yang suka lepak macam aku..
huhuhuhu....

budak2 dengan pantai..
memang tak boleh di pisah kan..
macam keling dapat gandum..
menghayati betol2...

masa untuk mandi...
aku hanya jadi pemerhati bebas...


putera duyung yang nayris nak kena tsunami..
hahahaha...
yang ni aku guna teknik fish eyes..


kat hujung pantai ni ada satu gua..
nak gi dekat tapi macam takut lah plok..
lagipun budak2 muda duk melepak atas batu...

tak tahu bunga apa...
aku main klik je...

12 comments:

Puan Kutu said...

cantik pantainya..tukang snapnya pun pandai carik angle.hehe

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...

Aduhai...seronok dan sejuk mata ..TA
Terimgim gak nak kesana...

Doakan...moga tercapai hajat TA ni...

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...dh lmer xlepak pntai...

Tihara said...

lamanya akak tak tengok pantai
last gi terengganu januari tahun lepas..
moga ada rezki nok mandi pata
guane putera duyung ter.. :)

ujie othman said...

wah...tersenyum akak tengok pantai cantik!

bunga tu pun nampak unik.

yen(toka ziizokukuto) said...

arghhhhh,,,gua misteriii,,,nak masukkk nak masukk,,macam best jeeee

Kesuma Angsana said...

Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu. cantiknyer !

aizamia3 said...

cantiknya.. dah lama sangat tak mandi laut.. asyik dengan sungai je.. ;)

shahdiana said...

cantiknya teluk bidara

Tihara said...

ita, wakpe mung lame doh dop tulis entry..rindu nk bace..
insha Allah, next week ambe gi ganu
buleh tengop pata okk
tapi gi alik besut kali :)

eita said...

puan kutu...tenang je kalau gi lepak pantai...


TA..waalaikumussalam..in shaa allah..harap dapat jugak jejak kaki kat pantai ganu...


rieta...tu lah kan..



kak tiha...hehehehe...kita malu nak mandi...

kak ujie...kalau lepak pantai hati rasa tenang je...



yen....jom lah masuk...


kesuma angsana....kita pun dah jarang sangat..bukan jarang memang dah jarang sangat2...BW...ni..


aizamia3...sungai pun kadang2 tu best jugak..


shahdiana...memang cantik ..rugi kalau tak datang...


kak tiha....kite duk kemaman..x bawak pc..jadi takleh nak menulis lah...
huhuhuhuu

Othman Zan said...

Assalam... saya memang 'hantu' laut.. pantang jumpa.. mungkin nak habiskan waktu tua di rumah tepi pantai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...