Sunday, April 26, 2015

PANTAI KEMASIK....


tak sangka ada jugak peminat aku..heheheh...
bukan kita tak nak menulis dik ooo...
kita minat sangat menulis...
cuma jap2 pindah kat kemaman ni...
semua kite terpaksa lupa kan..
hahahaha...ayat menagih simpati tu...
hahahha...sebenar nyer dik...akak duk kemaman ni PC akak tak bawak tu yang..
tak boleh nak tulis apa2..
ni pun dapat menulis sebab akak balik jap kat dungun...
mata dah ngantuk tapi demi tak menghampa kan dik nak baca jugak entry akak..
akak menulis jugak..hak hakhak....
nak update dalam tipon pun ..
tipon kecik..asik low space..low space..
tunggu akak beli public phone lah baru tak low space..kihkihkih....


hari tu gi lah jalan2 kat pantai kemasik..
anak sedara aku sibuk nak BBQ...
tapi tulah gambo banyak dalam tipon..
dah banyak dalam tipon semua aku terdelete..
sebab dah low space...
dalam kamera aku ada sikit je gambo..
takpe kan..

napok ada satu mamat tu..
bukan main excited dengan baju ala2 nak menyelam gitu..
nak tau jugak dia duk wat bnda..
tapi tu tak bermakna aku ni kaki skodeng ok..
tidak sama sekali..

bile zoom..
rupanyer nak menjala ikan..
adalah napok ..
banyak lah jugak ikan...
tapi segan plok nak meredah ambik gambo ikan..


abai je makcik ni...
menyibuk sangat ..
mujur tak melentang jatuh nyer..
hahahahha...

tengah syok BBQ..
napok lah orang tengah duk ambik gambo kawen..
cina mari maa..

kiut sangat..
dengan warna merah menyala...
di tengah panas terik tu..


10 comments:

❤Kamsiah❤ said...

takpe...sekurang2nya lepas jugak rindu nak baca entri Ieta..

TiranaAduka said...

Salam sis..


ekekekkeke

saye pun peminat sis jugak....
sis..
Nak....sain...!!!!!!

Tihara said...

alhamdulillah,
akhirnya mung tulih gop entry,
memang adik minat sangat baca entry akak..hehe

kemasik ni lah yang akak gi setahun yang lampau.
sotong tepung dia sedap palih.

sape adik, sape yang kakak nih? haha


eita said...

kamsiah..tu lh tp lngsung tak sempt nk blogwalking...huhuhu

eita said...

TA..haha..alhamdulillah bertamboh lg peminat..hehehe...jp..jp..cari pen...

eita said...

kak tiha...untuk adik apa je akak buat.hehe..
kenangan pahit g mkn kat kemasik ..mintk nasi greng kg..di bgi nyer nasi lemk greng kg...doh lh keras bhagian hangit...aiyooo..
x kisah lh dik sapa akak sapa adik janji kite enjoy..hahaha...kan

JR said...

Bila pulak gamba Eita dan saya akan masuk entri ini...?

eita said...

jr..inshaa allah kalu ada kesempatan.hehehe

IBU PUSPITA said...

aya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Ct Noraishah said...

terlepas jugak rindu nak tengok pantai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...