Monday, March 23, 2015

SELAMAT PENGANTIN BARU...

Alhamdulillah sabtu 21.3.2015..
selesai lah majlis kawen anak sedara aku...
belah puan..banyak lah keje..
letih giler tu...
janji rock...
tak larat nak intro banyak2..
korang layan gambo dulu ye..


SELAMAT PENGANTIN BARU...

NUR ALYAA FATEN
&
SHAHRUL NIZAM..



akad nikoh pukul 9 pagi...
orang duk bising awal..
masalah nyer tu je masa yang kosong..
maklum lah cuti sekoloh..

hantaran dalam bentuk cek..
jangan cek tendang dah lah..
hahahaha...
err...manik tu aku  yang jahit..
hahahaha....
tibe2 je kan lari dari tajuk..

upacara batal air mayam...
selendang tu siap 4 hari lagi nak kawen..
heheheh..sekali lagi aku lari dari tajuk...


banyak sangat cahaya..
sudah nyer muka pengantin berkilau2 macam sunlight..
hakhakhak..

bergambo bersama keluarga pengatin perempuan ..
merangkap kakak aku...

yang ni plok belah lelaki..
aku tak puas hati betol lah dengan ..
cahaya yang berkilau2 tu..

bergambo bersama dengan pak sedara..mak sedara n sepupu aku..

makan bersama pengantin..
aku?...
tengok je lah..
photograper mana leh makan lagi..
huhuhuh

hasil sentuhan bodo2 dari aku..
biasa lah jadi bidan terjun..
dari hiasan dinding ...
hantaran...
cadar kawen...

decoration dari aku..
tukang masak kakak aku yang no 2..
aku cuma tukang hias je..


yang ni baru aku yang masak..
guna rempah kasih sayang dari izan mama mia..

yang ni pun hanya hias je...
boleh lah bodo2 kan..

ni yang paling excited..
tauke kemoh kawen...
err..bukan nak tengok tauke tu..
tapi tuuuuuu...
motor dia tu yang paling teruja...
giler kejap...


sibuk sangat...
tak sempat langsung nak BW..
dah lama dok dengar citer dari kawan2...
sibuk ngaloh kan YB..
biasa lah kan...
datuk sentiasa sibuk
huawawawwa...

6 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

banyak hasil sentuhan akk...hehehe..haip, tgk motor jerr..jgn tgk tuan motor...hehehe...

hainom OKje said...

Ohhhh.....sudah selamat dah menikahnya.....ayu pengantinnya....baju biru dan selendang tu pun ayu jugak hihi....

Puas hatilah mak sedara dia sebab banyak benda dan tenaga jugak yg disumbangkan.
Selamat Pengantin Baru buat mereka....

QasehnyaRania said...

huwaaa dato.
lawonya moto pujaan tu.kikiki

apa bodo2nya.tgn berseni kan..
cntik la yg pntng hasil tangan sndiri buat anak buah tersayang

akak, baju pengantin tu.. akak pakai satin erk ke kain apa ?
nk tnya akak ni.. kalau nk buat baju baby ala ala dress maklum la anak nk msk setahun doh msa raya nnti. kain apa yg sesuai ?

Tihara said...

alhamdulillah ita, tahniah ke mung
buleh ank sedara jatang plop..

lawo arr baju ngating ter
utung okk buleh mok sdara kretip
inovatip ni

haha, tak habis2 minat ke superbike..
jgn kelih ke laki oram lama2..
kekgi ade yg memeratiiii :)

ujie othman said...

tahniah..utk pengantin dan utk Eita!
Byk bakat eita ni..

eita said...

rieta...hehehehe...sumpah akak tengok motor je...hehehehe


hainom okje....sudah semestinyer...



qasehnya rania...hahah..tau xpe....bukan satin..kain crepe kalau x silap....kain coton pun ok..budak2 kan...boleh serap peluh..



kak tiha..tima kasih dik...hahahah...kite tengok motor je..



kak ujie....tima kasih..jadi bidan terjun kak..boleh lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...