Friday, October 17, 2014

SIBUK...

bayang betol orang tanyer nape aku menyepi..
eh!!!..eh!!...
mana ada menyepi..
jap dah keje balik ni..
sibuk lah sikit...
macam tak cukup masa je..
sekarang ni pun dah start musim hujan..
kadang tu bile buka net..
asik duk loading je...
rasa macam buang masa je duk terconggok..
baik gi wat keje..
takpe..takpe..
nati aku update banyak2..
tu pun kalau ada citer..
hahahahahah

7 comments:

Gee GTG said...

sama lah awok.. bile nak amik gigi palsu awok ni..^^

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
macamana pun eita, kalau dah berumahtangga lebih2 lagi perempuan tentu le terbatas pergerakan masa. Ya, mcam kawan2 blogger yang lain! Namun yang penting dato` dan datin seri hidup bahagia selalu, InsyaAllah

ewanthology said...

utamakan yg utama

Ujie said...

Jangan sibuk sgt, jaga kandungan eita tu. :)

eita said...

gee.....tu lah awok..kite tak sempat lagi nak gi ambik....awok pos je lah...
heheheh...


tajnur.....waalaikumussalam...tu lah yob...tapi eita dengan datin PJJ sekarang ni....hari minggu je jupe...tu pun kalu datin tak sibuk....in shaa allah...

ewanthology...yup....keje lagi penting...hhuuhuh..


kak ujie...amin..harap2 masin mulut akak...belom ada lagi rezeki kak...:(

hainom OKje said...

Ye lah kalau loading pun separuh hari mmg malas le nak buat entry ek....bw lagilah

eMMe said...

mmg laa.. kalo tenet takde, ape pun tak leh buat.. huhuu... patut la lame menyepi yea.. ramai bertanya Eita, amik berat kat Eita, risau kalo pape jadi kat Eita kan, heeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...