Monday, October 20, 2014

MINAT AKU....

hari tu gi lepak dengan FIL & MIL...
kat bandor kemaman...
gi bayar rocktek...bayar bil api air...
beli barang dapur...
beli lauk nasi....
sawan aku makan takde sayur..
rasa macam kosong je hidup takde sayur..
huhuhuuh...

masa ni kebetulan lampu merah..
kat trafik light bukit anak dara...
mana boleh tunggu lama tu...

masa ni plok aku tengah isi minyak..
giler kau ...
aku pas kan kat FIL..
suh dia lah isi minyak ..
aku nak ambik gambo dulu...
giler besar tu..

masa ni tengah cari parking..
nasib FIL aku sporting spirit..
saja lalu slow..
nak bagi aku ambik gambo..
tak boleh bayang kan macamana kalau aku yang bawak...


tadi ada tengok video yang nahas motor besar kat highway karak..
kat FB...SINI
sadis nyer lah...
al fatihah...untuk arwah..
walaupun takut tapi  tetap dok ngegih minat aku pada motor besar..

10 comments:

umi alya said...

Untungnya Eita punyai MIL & FIL yang sporting..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Jgn dibuat Datuk Seri Eita! Tu ha, dekat Karak highway melibatkan 6 penunggang, 2 darinya maut (AlFatihah). Dlm keadaan kaki Datuk Seri tak berapa baik, elok Datuk Seri lupakanlah! naik basikal dgn Datin Seri pun lagi berpahala dan bahagia....

Puan Kutu said...

mmg best tgok moto besar ni..tp tak mampu ko..harga mahal dari kereta..klu mampu nak gak beli sebijik.hehe

Tihara said...

wahh supoting pok metua dia
nanti suruh cik abam beli ser..
al fatihah buat mangsa
simpati

JR said...

Makin besar motor makin besar harganya. Tak sama seperti anak dara, makin besar anak dara makin kecil harga hantaran dan mas kawinnya...

eita said...

umi alya.....untung lah sikit..



tajnur....waalaikumussalam...hehehehe..takde basikal yob....



puan kutu.. tau takpe....


kak tiha...cik abam tengah menabung 20 sen sari nak beli motor..hehehe



jr..memang lah

hainom OKje said...

Amboi Eita....kamcing sungguh mu ngan pok tua...sampai boleh pasing pam nak tangkap moto besau punya pasal haha..

Kesuma Angsana said...

hehehe minat juga yer, mcm my daughter si angah !

sHaRiNa eLyaNa said...

sha dah trauma naik motor, sejak accident adik sppu sha, dlu minat juga dan teringin nak diboncengkan motor ni, kalu bonceng xsmpai kaki ni hahha

eMMe said...

Eita, amik gambo moto takpe.. akak sokong...heeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...