Saturday, April 5, 2014

SWEET MEMORY...

Tarikh : 29.3.2014

hari ni baru habis mengemas sepenuhnya...
dah boleh jalan sikit2...
mula lah tak senang nak duduk..
yelah dah lama sangat duk terbongkang je..
untuk kenangan....
perkahwinan datuk seri....
hahahahaha...


DATUK SERI EITA OMAR
&
DATIN SERI MOHD ZAKRI ...

kredit to..
&

sapa2 yang nak tempah dia..
boleh lah contact....

di akad nikah sendiri oleh abang aku..
ustaz mie...

majlis batal air mayam..

dapat lah cincin sebentuk...
tanda cinta hati...
heheheh..

wang hantaran...
ermm...tengah fikir ni nak buat beli apa ni..
http://www.smileycodes.info

seksa kaki aku hari tu...
bukak balutan je perghhhhh.....
meleleh nanoh..
cukup lah kot gambo ni...
xleh banyak2 sangat...
heheheh

25 comments:

Tihara said...

yey orang pertama komen..mih3

Tihara said...

Alhamdulillah, selesai sudah majlis bersejarah dato' dan datin...
sejuk mata mandang deme berdua.. :)
kaki dato masih berbalut, ada hikmah di sebaliknya tu...suami makin bertambah2 caring kat ita kan kan..take care n moga cepat sembuh dan didoakan perkahwinan ini diberkati Allah till jannah :)

eita said...

Dik tiha....amin..tima kasih dik cepat betol tu...

umi alya said...

comelnya tuan rumah, kita baru tengok hari ini..

masa bujang dulu, kita selalu tanya, bila nak kawin?, krg ni kahwinpn sudah, tunggu le 4-5 bulan nnt kita tnya, dah ada org baru lum?? ahakkkkkkk..

umi alya said...

** biasa le minah kepoh..

ALMARI BAJU AISYAH said...

Datuk dan datin,
Sama cantik sama padan!

Muka ita tak pakai spec nampak lain sikit.
Psst...tu tisu ditangan utk kesat airmata kesyukuran eh? :)

ALMARI BAJU AISYAH said...

Opss lupa sign out..ni akak, k.uji. :)

eita said...

umi alya...hahaha...tu soklan yng normal...

eita said...

kak uji...nk pkai spek tp diorang tak bgi..tisu tu wat lap peluh..hehehe...


ita memng dah tau tu akak

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Selamat Pengantin Baru dan Selamat Berbulan Madu! Jgn mengeluh kesakitan kerana Allah SWT telah mengurnia kebaikan dan kenikmatan disebaliknya. Tanggung-jawab pun dah bertambah tunggu kedatangan cahaya mata je! InsyaAllah. Saat2 bahagia macam nilah patut dinikmati kerana usia kita bukannya lama sangat. Anyway good-luck...

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat pengantin baru akk...berseri seri raja sebulan....akak kerja jgn kuat sgt...luka tu muda lgi....

Moga berbahagia hingga ke syurga...

eita said...

tajnur...waaalaikumussalam...tima kasih yob...

eita said...

rietta...tima kasih..sume dah blik...jd x sdap mta tgok umah x bermop...

amin

Jay Ar said...

Selamat pengantin baru Eita. Bagai pinang dibelah dua, sama padan jelita dan tampan. Semoga Allah akan mengurniakan zuriat penuh gerabak keretapi melebihi saya....

eita said...

jay ar..tima kasih..amin..

hainom OKje said...

Selamat Pengantin Baru Datok Eita hehe....Moga kekal bahagia hingga ke jannah bersama Datin....
Sori sesangat tak dapat datang....sebab jauh....
Alahai comenya Eita...... tp nampak senyum Eita tu menahan sakit...cian angat!...

Gee GTG said...

uwah!!!! awat x habaq!!!
Alaaaaaaaa.. sampai hati.. sedih...
tahniah.. no akak saya terhilang.. hp rosak.. sume nombor terdelete.. akak mesej kita balik boleh dop???pelissss^^

Masya said...

wahh tahniah dato seri akhirnya.. nampak di siu muka berseri².. oyen.. tahniah yer.. moga berkekalan ke akhir hayat..

t.a.t.a said...

kak eita, sorang pandang sana, sorang pandang sini. hehehe.

tahniah kak!

t.a.t.a said...

kak TAB, tahniah jadi orang pertama komen. hadiah saya mana?

golang omeh ha.

wantie said...

hmm... dapat jugak tengok mempelai.. cantik comey. bak pinang di belah dua..

eita said...

hainom okje...amin..tima kasih..xpe takde rezeki....


gee gtg.....alaaaaa..sori sangat awak....tapi kite ada post kat blog hari tu jemput semua..
awok tekpung macam biskut..jap ada jap takde....heheheh



masya...tima kasih...


tata..hahahha..banyak sangat kamera..tak tahu nak pandang yang mana.....


wantie....hehehehhe

QasehnyaRania said...

selamat pengantin baru dato seri
cntik berseri :)

smga cepat sembuh ye dato seri...
jaga kesihatan

juanz said...

hai.... pakai contact lens ke time tu? huhuhu....

eMMe said...

eita... ops..puan eita.. cantiknye.. baju pun cantik... suke color strike peach,, jarang kan org pilih color tuu...so, belated congrates dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...