Monday, April 14, 2014

RAM

xde apa nk buat.bile semua org gi kje tingal lh aku sorang2..
mujur beli buku cite sebelom mari sini..
mujur jugak aku bawak berukbnd..
kalu x mati kutu tahap beruk lah aku ni..
meh lepak baca dgan aku..
buku terbaru dr ramlee awang musid...SUNAN ..nanggroe sang kembara...

21 comments:

Jay Ar said...

Selalu org cakap tentang novel RAM. Tapi saya dah lama tak layan novel, kekangan masa kononnya....

Masya said...

peminat tegar RAM betul eita ni.. cepat betul beli novel baru dia.. ni novel barukan..

t.a.t.a said...

RAM = Random Access Memory.

Siti Fatimah said...

akak ni kalau bab novel ke, penulis novel ke memang fail le ieta,,

happy reading yer.

eita said...

jay ar...mna boleh terlepas novel dia..rugi tu

eita said...

masya...itu sdah semesti nyer..hehe

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
X byk dan mmg saya tak tau mengenai novel! Tambahan saya x pernah membacanya. Tetapi kalau nak cerita tentang maksud `sunan` dlm bahasa Arab dan `prolific eulogy` mengenainya boleh le! Tapi satu kenyataan perlu tahu, `Lebih baik tersalah ampun - melibatkan akidah` daripada tersalah hukum - melibatkan feqah.
Tak dapat nak kata apa2! Wallahualam

eita said...

tata...susoh ni klu berinteraksi dgn orang it

eita said...

wantie...cite dia best bb tu tak pernah lepas..

eita said...

tajnur..waalaikumussalam...ita memng minat novel dia..cite dia x bosan..

QasehnyaRania said...

menarik je tp dh lama x baca novel.huhu

Tihara said...

haih saspen, ingat eita buat mende doh tadi..hehe

akak duk baca buku rita bagi tak habis2 lagi..padahal nipis je..kiki :)

Tihara said...

tata tu komen dia canggeh manggeh belaka :)

HeNRieTTa JoSe said...

wah akk dah beli....rietta dah lebih sebulan cr kt kedai buku, tpi xde...akak dah pindah rumah ke?

Ujie said...

eh eita, dah jual kat pasaran eh yg latest ni? tak perasan pulak. akak ni masih dok baca Magis tak khatam2.

eita said...

qasehnyer rania..memng menarik pun

eita said...

dik tiha...hahaha..boring dik ooo...

eita said...

dik tiha..hahaha.tau xpe

eita said...

rietta...ha'ah..sebelom datang sini akak beli..best tp dah habis bace..bersambung lah plok...stress betol lah...

duk situ lagi..blm pindah lagi

eita said...

kak ujie....ye kak..hr tu tgk ada jual...ni pun dah hbis bce..siap bersambung lagi

Ct Noraishah said...

best tak novel ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...