Thursday, April 17, 2014

KUBUR BERNYAWA

semlm ikut MIL...
gi jlan kt kemaman...
biar lah kaki sakit pun aku balut kemas2 ..pkai kasut ...beres...
sambil tu leh cari buku..
buku RAM tu dah habis bce.
tgh syok bace bersambung lah plok..
rezak tayar guh..
semalam gi beli buku kubur bernyawa..
cite dia x tau lagi guane bab x bace lagi..
klau nak tau gi beli sendiri lah ye..
kihkihkih...

aku BW sekadar mampu lah ye..
gune tipon..
kadang tu link ke lain...

22 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Uiks...mcm takut plak rietta nk bca...eeeh sunan tu bersambung ke akk...

Ps..haah feeling korea sekejapan...

Ujie said...

Ooh..kat rmh mertua rupanya.

Cover buku tu nampak seram la eita.

t.a.t.a said...

Gue pun takut nak baca kak. Huhu. Baca la sangat, karang nak tidur dok terbayang. Hampeh la gue ni.

umi alya said...

baca buku tu, En. Abg ada kt umah ke tak? mana tau kena keja 'over time' ke, kang tak pasal2 ita x lena tido tingat citer kt dlm tu..

Jay Ar said...

Dah lama juga saya tak terjumpa hantu, kadang2 tengah malam saja2 ambik gambar guna henset untung2 ada terselit gambar2 pelik, tapi tak jugak...hehehe...

Mar Mansor said...

saya suka baca novel genre macam ni..kalo tengok movie takut pulak

eita said...

rietta...akak bce bru 4 muka surat pun dah rasa seram.xleh bce mlm.memng teringat2..ha'ah bersambung blik...


xleh g korea dpt tgk mcm ni pun jd lh ye

eita said...

sini lgi..ni pun dah nk lri ni..hahaha....

memng seram kak..akak duk sorg jgn bce...

eita said...

tata....hahaha....semlm jenuh pndang kiri knan masuk bilik air...

eita said...

umi alya...kat umah MIL ni ramai orng leh lah bce

eita said...

jay ar...berani nyer..

eita said...

mar mansor...cite mcm ni best tp tu lh dlm best tu takut jgak

Tihara said...

1st time jupe perkataan rezak nguh..hehe

betui. citer seram ni best tapi takut nak baca..


cer suruh tata baca, haha

Siti Fatimah said...

tak mo baca ar citer ni. tengok cover pun takut dah..

❤Kamsiah❤ said...

covernya nampak seram...tp nak cari jugak buku ni..baca siang2 hehe

Masya said...

alamak cerita seram ker?? huhuhu .. takut nak baca.. ieta dok umah mertua yer skrg.. jgn baca buku jer.. boring² xpe.. kang mertua ingat ngulorr jer menantu aku ni hahahaha

Ct Noraishah said...

cam seram je cover die..best x certa die

Ct Noraishah said...

cam seram je cover die..best x certa die

Tihara said...

rindu nak baca entry terbaru mung eita :)

QasehnyaRania said...

acaner dh habis bace ke blom?
ape kesahnya..ambe dok beli pong.kikiki

sHaRiNa eLyaNa said...

serammm weh...sha blogwalking tgh2 mlm niiii

hainom OKje said...

Yelah Ta mcm ngeri jer nengok buku tu....jangan baca selalu nanti ngingau hehe...abg dah lah jarang balik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...