Saturday, January 18, 2014

SIAN BUNGA AKU..

Semalam kan balik keje...
nak say hello kat bunga aku..
sekali tengok...http://www.smileycodes.info
habis jahanam bunga aku...putik bunga aku...yang baru nak berkembang..
ntah kambing sapa ntah..
suke2 dia je makan habis bunga aku..
pokok anggur aku pun kambing pulun habis jugak..
http://www.smileycodes.info
kalau aku dapat kambing tu memang aku tembak habis...
tengok lah nanti...
http://www.smileycodes.info



tinggal batang je..
bunga pun ada sekuntum je...

bunga yang dah berkembang pun jadi santapan tanah..
benci aku..
sian bunga aku..

23 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Lahai....siannye bunga tu....hmmm....rietta plak, bru bru nie kna jugak, bunga orkid rietta, tpi bkan kambing, bdk...abis semuanya akk...gram btul....

Puan Kutu said...

alahai jahat betul la monyet yg dh kerjakan pokok eita..lawa bunga tu..:)

Tihara said...

"kalau aku dapat kambing tu, memang aku sembelih buat kenduri"
tukar dialog, heheh
cantik bunga ros pink, wangi tak sama dgn ros beso

Jay Ar said...

Rumah saya pun begitu juga, pantang buka pintu pagar ada saja kambing yg masuk. Saya juga selalu tertanya: kambing sapa ntah...?

MulutPayau said...

Alahai...sayangnya..cantik mekar ros tu...
Kalau dapat, berkenduri kambing lah kita..hihihi..

umi alya said...

alahai syaangnya bunga tu..

akak baru jer makan kari kambing semalam..

ewanthology said...

kalau dapat kambing tu, jgn lupa buat kambing golek.

BUNDA a.k.a KN said...

alahai cian nyer...

takpelah kambing tu pun tentu minat jugak dengan bunga kan...

t.a.t.a said...

Kak, saya tergelak tengok katun akak marah dan menjerit tu. Saya gelak dulu baru kesian kemudian. Hahaha. Teruk tak saya ni?

wantie said...

alahai siannya bunya tu.. kambing sapa la tu kan..

shahdiana said...

kelakar akak baca status eita ni....jangan tembak kambing eita..rugi kena tanam...baik sembelih boleh buat kenduri ramai-ramai....hehehehe...jangan marah eita..melawok jerr

Ankel Jonni said...

kambing panggang cicah sos black pepper... terbaik... kuikuikui

Ujie said...

Sygnyaa...mawarku!

Kesuma Angsana said...

alahai, sayangnyer !

HeNRieTTa JoSe said...

PS .. Rietta tag akk..

http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2014/01/sweet-sour-of-lfe-giveaway.html

shasha yacob said...

nampaknya dah xda rezeki simpan bunga tu hihihihi..

salam kenal dari saya :)

shasha yacob said...

nampaknya dah xda rezeki simpan bunga tu hihihihi..

salam kenal dari saya :)

eita said...

rietta.....tu lah..baru berangan nak bagi umah wangi sikit...


puan kutu...bukan monyet tapi kambing..


kak tiha...hahahha..kita panggang nak x?


jay ar...tu lah tau bela tyapi biar je masuk kawasan umah orang..



mulut payau...hahaha..meh lah kita tangkap..



umi alya...kita tak suke kambing..



ewanthology..bereeeesss...


bunda...tu lah kan..



tata...hahaha..teruk sangat..



wantie...ntah..



shahdiana...jom lah kak...kite kenduri kambing...



ankel jonni...hahahha..kau masak..boleh?



kak ujie....sayang sangat tak dapat tengok yang lain berkembang..


kesuma angsana..sedih sangat....


rieta...inshaa allah..nati akak try buat kalau tak tamat tempoh lagi ye..


shasha yacob...memang takde rezeki sungguh lah..

Masya said...

Hadoilah kambing sapelah tu... Cr nahas btl

Masya said...

Hadoilah kambing sapelah tu... Cr nahas btl

Masya said...

Hadoilah kambing sapelah tu... Cr nahas btl

eita said...

masya..memang marah betol ni sampai 3 komen..hehehehhe

Che Rosliza Che Mat said...

Aduh sayangnya...dahlah bunganya comel....teringin jugak nak tanam bunga cam nie...susah tak ieta nak tanam hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...