Wednesday, January 15, 2014

HADIAH TERTUNGGAK..

Testing..testing...
hahahaha.....
entry tertunggak..
banyak betol yang tertunggak nyer..
ingat bil api je ke yang tertunggak..
update blog pun ada yang tertunggak...

hadiah dah lama sampai ..
menang GA dulu punyer citer..
tima kasih 

baju ni pun dah selamat di pakai oleh budak umar ni hah..

nak bw..
keadaan net aku tak tahu nape ..
terlalu tenat sangat..
penat asik bukak ..tutup..bukak..tutup...

13 comments:

Tihara said...

mung toksoh bw doh la..
mung gi wak munge telo nung..
ololo tomey adik umar paka baju meroh nyelar..apesal muka angry bird je, cer senyum cket :)

Ujie said...

ingatkan ita yg pakai baju angry bird tu.. :D

kalau intenet tenat, elok buat keja lain. buat sakit jiwa pulak kan..

eita said...

kak tiha...hahaha....doh ambe nk bgosip gok...meh lh tolong ambe wat bnga telor

eita said...

kak ujie...nk pkai tp rasa mlu sgt ..rasa seksa..hahaha..memng pun berjm2 duk nunggu..buang masa sgt

izan mama mia said...

hai...merah sangat laa ya umar..tapi nape xmoh semyum pong...tu laa pakai bj angry bird kan..hihiih.. selamat wat munge telo ye eita

t.a.t.a said...

Dalam plastik nampak besau aje baju tu. Baju abang kecik rupa nya. Hehehe.

wantie said...

tahniah.

kejap je dahbesar dak umar ni ye.

Jay Ar said...

Hensem juga budak berbaju merah tu kan..? Pandai posing, nanti ada bakat jadi aktor niii..

shahdiana said...

ingat bil api je ke yang tertunggak eita...bil air pun sama tau...hahahaha....muat2 je untuk dia ye...aritu kecik je sekarang dah besar..dah jadi anak teruna pun...hihihihi

QasehnyaRania said...

cntiknya warna.
tertunggak pon tertunggak la. nak buat mcm mna kan.

eita said...

izan...hahah..muka pun dah macam angry bird dah...


tata...untuk budak2...


wantie..ha'ah kan...


jay ar....hensem tapi ganas tu...


shahdiana....tu lah kata...takpe nanti dapat baju tu ke adik umar plok...

qasehnya rania..betol2..

shasha yacob said...

awlolol comeyy anok sapo ar tuh hihi

Che Rosliza Che Mat said...

comei baju...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...