Wednesday, January 8, 2014

SENDIRI...

aku bukan takmboh menulis..
tapi sekali terkena santau..
memang bahaya..
walaupun luaran nampak sihat..
tapi hakikat nya dalaman memang hancur..
kesian komputer aku..
sakit nyer kembali menerjah..
hahahaha..dah tak tau nak buat apa...
tak boleh nk share citer...
nak BW...
nak bergosip....
boring..boring...

11 comments:

Jay Ar said...

Kadang2 seronok juga bila sesekali berpeluang bersendirian selepas berjam-jam dihimpit kebisingan dan hiruk pikuk. Kadang2 sepi itu terasa indah, peluang terbaik bermuhasabah diri. Tapi jika lama sangat bersendirian, pasti ia menjemukan...

umi alya said...

sakit tua kot..

t.a.t.a said...

Kak, santau itu kembali? Pendinding akak tak kuat mungkin?

wantie said...

erk.. santu mula menyerang. nanti gi jump atok batin agi k

HeNRieTTa JoSe said...

Lahai..xpe xpe...slow slow akk obatkan dia yea...hehehe....

Pss...pkai smart phone akk tu la...share wifi tmpat kije...hehehe...

shahdiana said...

betul tu eita...berukben rosak & laptor a.k.a. komputer rosak memang sakit jiwa..apa pun tak boleh...huhuhuh....cepat2 beraksi balik ye

Tihara said...

la tak best la gitu..
cecepat li mcbook pauh..
akak pn cam lambat nak tulis blog,
padehal kena buat review nih..

Ujie said...

Akak mmg tak hantar jumpa doc pun netbook akak. Tu yg tak rajin nulis blog..sbb pinjam laptop somi kalau nak nulis. Tak syok.

LYAfrina said...

kna virus ye kak??
xpela..nnti htr pergi berubat ye

QasehnyaRania said...

la pulak doh.
buat hal sokmo ia..
salam maulidul rasul

Che Rosliza Che Mat said...

komputer buat hal ya...kalau komputer rosak mmang boring..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...