Saturday, April 9, 2011

ROBOT......RAJNIKANTH....




tengahri ni aku layan citer tamil/hindi...tv2 kul 12.30
dah lama benor tak ngadap citer tamil ni..
tambah plok hari ni hero aku yang berlakon..
siapa lagi kalau bukan...rajnikanth...
best wooo....
rasa macam tengok citer terminator lah plok...
takleh nak bayangkan kalau kat dunia ni penuh dengan robot2..
yang pemikirannya hebat giler mengalahkan manusia...
ermmm.....takkan nak bercinta dengan robot kot?
takleh jadi ni....apa2 pun memang
teruja benor aku nengoknya....
sampaikan makan pun depan tv..tak berganjak pun...
tapi yang tak best nya bila hero aku ni tak guna bahasa tamil macam biasa tapi hindi lah plok....
macam tak kena je....
tapi layanlah jugak...
sampaikan tergendala kerja aku...
aduhhhh.....terpaksa lah buat ot malam ni..
nak cover balik....3 jam aku melepak depan tv....
sadisss.........


6 comments:

beautiful_rose said...

huhhu aku pun tengok jugak semalam citer tuh.lama kot aku tak layan cite2 macam tu.sebab selama ni citer2 dorg lebih kepada cinta jerk.pastu asyik nyanyi jerk boring aku.tapi kali ni ade la jugak kelainannya sikit...barulah up to date aku nak layan.citer cinte? so boringlah.....huhuhuh

eita said...

hahaha..tau takpe......
citer cinta lah yang paling boring dalam hidup aku...
aku pun tak tahu macamana orang boleh layan citer cinta sampai berjam2 siap dengan tisu sapu tangan bagai lagi...

republik n9 said...

sedap cerita tu, aku layan ngan awek2 kat bilik VIP kampus aku waktu ngah manage program ha3

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Wah! Saya pun memang peminat Rajinikanth, kalau setakat filem2 dia yg ditayangkan di TV mmg x pernah tertinggalah. Begitu juga, dgn filem Cina lakonan Bruce Lee, Jet Li dsbnya. Lebih suka filem aksi berbanding dgn filem2 sadis, cinta dan sembang2 dlm gelap macam drama melayu!

eita said...

republik:
memang sedap pun....tapi tak patut lah kau tengok dengan awek je...lain kali ajak lah aku sekali...hahahaha

eita said...

tajnur:
waalaikumussalam....
waaaa...bagusnya eita ada kawan yang sama minat ni...
apa barang layan citer cinta dan citer yang tak berapa nak cinta tu...
tak best...boring....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...