Sunday, August 22, 2010

DAPAT AWARD LAGI.......



tak sangka dah lama tak update blog tiba2 dapat award dari budak baik....
tima kasih kat budak baik ni sebab sudi bagi award kat aku...hehehehe....terharunya....
biasalah sebelum ambik kenalah jawab soalan dulu....

1. apa yang bermain difikiran you all sekarang....
macam2 ada, keje yang bertimbun, pasal arwah mak ayah aku, sunyi,..semua ada

2. apakah nama samaran you all...
rose, ta, yeos, eita

3. berikan 3 orang yang paling kamu sayang...
- keluarga aku
- kawan2 aku
- anak2 angkat aku

4. panggilan untuk si dia...
ikut suka hati je nak panggil apa.......

5. hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa...

ini lah hadiah yang aku nak...
dapat yang ni seumur hidup aku tak mintak
apa2 pun...
hehehehe......materialistik ke?
mana ada......sikit je...

6. blog mana yang you all suka visit....
semua blog aku suka visit....sebab blog mereka ada cerita tersendiri....
best lepak2 dan rehat minda...

7. tagkan 15 blogger you all





7 comments:

Norgadis Labuan said...

Salam, terima kasih kerana sudi beri award ini utk saya, nanti saya ambil.

azuin said...

tq eita

wachak said...

ThankQ ieta atas award yg di beri.
maaf !! buat sementara ni tengah
ke'busy'an. Kalu ada masa nanti baru
tempek kat N3. ThankQ sekali lagi :)

Che Armster said...

time kaseh cik eita.. nanti saya post ye :)

tieha8384 said...

wah....ada lagi utk aku erk..tengkiu2...nanti aku amik yerr.........

LiFe KaMi said...

thanks sudi bg award.. kami akan simpan kat rak hiasan sampai bila2..

eita said...

sama2......jangan lupa datang lagi ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...