Tuesday, August 23, 2016

HADIAH YANG TERGENDALA...

dengar pada tajuk..tu dah macam siaran tertunda je kan..
hahhha...
disebabkan vitamin M lah yang semua tergendala..
hari ni semangat ada sikit membara..
jadi kite tulis lah sikit2.




yang ni 1st time menang giveaway dalam fb..
teruja nyer..


dapat dari anak sedara aku yang keje kat AEON bukit raja..
yang lemang aku dah bagi kat cucu aku..


kukusan ni aku dapat dari anak sedara aku..puan ieda
hadiah tertunda untuk hari lahir..


ni zafran..
dari adik aku yang kat Arab..
kalau nak tau khasiat dia boleh lah klik 

yang ni aku memang giveaway 
duk lah telek batang mancis ni..
rasa nyer untuk mainan budak2..
jadi aku simpan lah untuk 
anak aku nanti..
tu pun kalau ada rezeki aku..

ni plok serbuk roti anak sedar aku puan ieda..
untuk aku buat chicken ball..
dah siap buat..dah habis makan.
tapi lupa nak ambik gambo..
heheheh...



ni anak sedara aku ..puan ieda..
..hadiah hari lahir..
orang buat letak kasut..
tapi aku guna buat letak alatan menjahit aku..
takdelah bersepah sangat..

o

7 comments:

hainom OKje said...

Banyaknya hadiah Eita... untunglah cenggini jadi bezday girl.

umi adam faris said...

haha...tajuk nya...
tapi pat dengan las tu comellah...

tajnur said...

Assalamualaikum
Wah! Vitamin M itulah yang paling di takuti kerana Allah SWT telah menegur di dalam Al Quran. Sama2 kita kuatkan azam kita dan minta pertolongan dari Allah SWT spy dijauhkan pykt m ni. Lambat-laun akan merosakkan amalan2 baik kita. Eita yang saya kenal dulu, mmg seorang yang kuat semangat dan masih meneruskan blog berbanding rakan2 yg lain. Tu tandanya tabah.
وَلَا يَأْتُونَ الصَّلَاةَ إِلَّا وَهُمْ كُسَالَىٰ وَلَا يُنفِقُونَ إِلَّا وَهُمْ كَارِهُونَ
...dan (kerana) mereka tidak mengerjakan sembahyang melainkan dengan keadaan malas dan mereka pula tidak mendermakan hartanya melainkan dengan perasaan benci. Surah AnNisa:54) Wallahualam

HeNRieTTa JoSe said...

banyaknye hadiah akk....batang mancis warna warni tu buat kraft cantik akk...

umi alya said...

alorrrrrrrrrrrrrr ieta, akakpn nak juga

eita said...

hainom okje...kalau boleh hari2 nak sambut harijadi

umi adam faris...hehehe...saja je kasi gempak..


tajnur...waalaikumussalam...semangat dah banyak hilang yob...ni yob datang balik menyapa...terus up balik semangat tu..hahahhaha...


rietta...tu lah..akak ni kurang kreatif...



umi alya..marilah kak...kite kongsi..

QasehnyaRania said...

skalli update penuh dgn hadiah ye kak..
kak kalau ade rezeki aaya ke ganu, leh la deal jupe dgn akakk nanti, kann !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...