Sunday, February 22, 2015

KEJE..KEJE...

Lama nyer tak menulis...
tak tau dah nak menulis apa...
cuti raya cina meriah lah sikit kat umah...
ada orang balik...
bile ada orang balik..kje tetap memang kat dapur..
masak..makan..makan...masak..
heehhehe....bambam sudah nyer...




minggu lepas punyer projek..
cadar kawen..
anak sedara aku..
test kat dalam bilik aku..

yang ni pun untuk orang nak kawen jugak..
masih dalam pembikinan...

yang ni pun sama..
dalam pembikinan
rasa macam malas je kan...

11 comments:

adrianna syaz said...

Cantiknya...huhu..^_^

Cetusan Minda said...

wah , motif bunga . hasilnya mesti cantik nanti ni ...

JR said...

Cantiknya cadar pengantin, beruntung mereka yg bakal kawin dpt cadar seindah itu...

Tihara said...

cantiknya ita, untung jadi ita yang serba boleh ni

eh kita sama la, dah lama tak update blog..kih3 :D

Puan Kutu said...

Cantik..untung org pandai jait ni,bley buat duit sokmo

Ibu Lala said...

Cantiknya. Pandainya jahit

eita said...

adriana syaz....:)


cetusan minda..harap2 macam tu lah...

jr...hehehehe...


kak tiha....hehehe....tu lah kan...bila dah lama tak pdate rasa macam malas kan...


puan kutu....boleh lah wat tambah pendapatan...


ibu lala...rezeki Allah taala...

HeNRieTTa JoSe said...

canteknye...akk jahit patchwork ke?

eita said...

rieta...tak lah cadar biasa tapi berspan lah

hainom OKje said...

Bab '" rasa mcm malas je" tu...okje sokong! Haha....Bab bab menjahit ni mmg kena rajin dan teliti orangnya....Eita ni mesti cenggitu orangnya kan...

QasehnyaRania said...

alahai akak.comeynya .suka bunga yg tgh n atas tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...