Tuesday, May 3, 2016

PANORAMA..TELUK LIPAT

Bile blik dungun..
Klau dok gi lepak pantai dok soh..
Rasa nyer hidup..


10 comments:

Acik Erna said...

Tak panas ke dok tepi pantai tu eita

Acik Erna said...

Tak panas ke dok tepi pantai tu eita

Kamsiah Yusoff said...

akak pun suka pantai2 kat Terenganu..pasirnya halus gebu putih...

umi alya said...

Rindu Dungun...

kat sini kami berbbq anak beranak..

Othman Zan said...

Assalamualaikum. Terengganu dekat di hati..

hainom OKje said...

Dapat pahala jugak tengok laut tu Ta....Mcm kuat jugak ombak tu ye Ta

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ujie othman said...

leka nengok hempasan ombak gini kan..tenggelam gitu. hehee

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Angah said...

untunglah..dekat dengan laut...nice..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...