Sunday, May 31, 2015

MY LAPPY...

Untuk hadiah hari jadi tahun ni aku dapat laptop..
hehehhe...suke..suke..
tima kasih untuk abng dan kakak aku yang bagi hadiah ni...
moga murah lagi rezeki...
walaupun dah tua aku tetap suka bile dapat hadiah...
dah ada laptop ni tak jadi lah aku nak pencen..
isi balik borang sambung keje..
hahahaha....
berganda suke bile datin bagi balik aku keje..
biarlah duk menjahit kat umah pung..
janji leh hilang bosan...
takdaya dah aku menyimpan dan membuat yogurt2 kat badan...hahahha....
ni pun kalau gi timbang mau meter dok tau nak berenti kat mana...
banyak benda nak citer...
tapi sabor..sabor...



balik kat dungun..
terus terjah umah kakak aku..
anak sedara aku yang bawak balik baru ni..

tak sabor nak main game..
hahahha...

10 comments:

Ankel Jonni said...

hahahahha... kenyataan tak sabo nak main game... itu mmg ankel dah agak dah... Datuk seri kaki game yang vegetarian..

eita said...

ankel jonni...hhahaha..lama doh aku pose main game....

Tie HT said...

Alhamdulillah happy birthday. .
Tahniah weyy mung buleh lappy baru..
Mu ingat lg dop game royal story tu..?
Mula2 main memang smangat nak main sampai ending. .
Lama2..koho boring dooh
Pah kena uli roti..peroh susu kuba..tunggu ayam telur
Bilo nok buleh putera henseng nyer..
Haha

eita said...

adik tie...hahaha..apa x ingat nyer..pah beli tanah nak wat besar ke istana...pah pada tu naik menyampah lah plok..kita kleni maintain lagi main candy keras

JR said...

Selamat hari lahir yg ke... Eita. Semoga Datuk dan Datin sentiasa berbahagia mengharungi kehidupan yang kadang2 sangat kejam ini...

Karukord jagau said...

untung laa....hahaa hepy besday ya

ujie othman said...

pergh..hebak hadiah mu eita!
(ok tak ckp ganu akak? kehkehkeh..)

HAPPY BIRTHDAY EITA! SWEET 17th ^_~

eita said...

JR..hari lahir kite lambat lagi..tapi takpe..tima kasih..amin..



karukord jagau...hahahhah..jangan lah jeles boh....


kak ujie...hahahha...boleh doh tu....

kite kan sama bulan sambut hari jadi,,,..kite always muda..

hainom OKje said...

Happy belated bezday Eita....moga sentiasa dlm rahmat Allah hendaknya. Syok betui dpt laptop ....berapa entri boleh capai bulan lepas?

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rejeki
ingtkan nak dambung celoteh di sini.nak main game sabaq je la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...