Wednesday, November 12, 2014

TAK CUKUP MASA..

sekarang ni kan malas betol lah nak menulis...
balik keje...sambung menjahit kat umah plok..
alhamdulillah rezeki melimpah ruah...
leh lah buat simpanan balik...
sekarang ni plok asik hujan je..
line pun tak bagus...
nasib baik datin takde..
kalau dok dengar lah datin duk beleber...
umah jarang berkemas..
time datin nak balik je aku setak kemas umah..
hahahaha...jangan tiru perangai aku ok...


alhamdulillah rezeki...
datin bagi aku kancil sekor...
buat gi keje..
leni kan musim hujan...
takut demam...
sebenar nyer datin malas wi aku kagor kete dia..
datin kata aku ganas bawak kete..
hehehe....
FIL aku plok pesan..
doh ada kete ni..
gi jalan sokmo kat tempat sibuk..
baru boleh mahir kaki..
masa depan diorang aku angguk je..
balik kat umah..
aku sipan kancil bawah setor..
huhuhuhu...


13 comments:

Kolya Ganesh said...

Congrats Dattin Eita.. Now u can comply for F1....

umi alya said...

Kancil bukan sebarang kancil, berdezupppppp atas jalan.

apa2pun hati2 di jalanraya, ingatlah insan tersayang.. (sempat lagi tinggal pesanan)

eita said...

nesh....hahahahaha....u mau i mati cepat ke..?


umi alya..hehehe...simpan pesanan akak dalam pala....

Asep Haryono said...

hahahah very cool. That is a nice car thought

Kolya Ganesh said...

hahaha... u cant die early lah datuk eita.. u have to enjoy every each n every moment of ur new life with ur datin..

Suri Ain said...

Ketawa sendirian bila baca ayat "kancil sekor". Lucu sangat.

JR said...

Eita 'ganas' bawa kereta ye...? Nanti Eita pujuk Datin tukar Kancil dengan motor besar 1,000 CC yang lebih sesuai dengan 'orang ganas', hahahaha...

eMMe said...

erhmmm... eita...datin tu ur bos kt opis ke? sori i tak folo sgt blog u, hahaha.. tapi untung eita ade org yg sgt baik n ambil berat pasal eita... bg kereta lagi, so.. elok2 la bwk kereta tu... gune sebaik2nya, heee~

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam eita,
syiotnya dpt gancil sekor he3

Puan Kutu said...

samalah kita drive pi keja n dekat2 je..nk bawak jauh2 tak berani..sebenarnya ada driver.hehe

Tihara said...

kenapa biar kete tido bawoh rumah ita..boleh lah akak tumpang nanti :)

Ujie said...

bawak jgn tak bawak..nanti ilang skill mcm akak. hahahaaa

HeNRieTTa JoSe said...

wah ada kancil nie...best la jln jln...xyah wsau hujan dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...