Wednesday, January 24, 2018

AKU..HARI INI..SEMALAM....DAN AKAN DATANG...

Dah dekat setengah tahun dok menulis...
saja menyibuk kan diri tambah plok..
hadir nyer kawan baru dalam hidup aku..
baby shark do do..hahahha
walaupun bukan anak aku..
tapi cukup menghiburkan hati aku..
sebab tulah darah tinggi aku makin turun..
minyak je yang tak turun2..hahahahh

dan alhamdulillah dah 2 bulan darah aku turun...
bulan 11 hari tu 113/94..
bulan 12 turun lagi 104/64..
dan sekarang masih lagi diet walaupun rasa macam nak koma..
hahahhaha...
bulan 3 baru ambik darah plok...
malas nak fikir pasal sakit..
bak kata yob tajnur..
usia makin meningkat...
hahaha..
alhamdulillah doa kalian buat aku sihat...





sejak dah pandai meniarap ni makin buas..
tak terlayan dah aku..
tapi pelangi baru tetap takan takan sama dengan ..
pelangi yang lama...




untuk kenangan..
mana lah tau kan..
kot2 pendek umur..
hahahha..
ada lah jugak kenangan..





hobi menembak tetap takan aku lupa..
walaupun sekali sekala..
sekarang ni pun dah jarang sangat turun ke kebun..
sibuk..
tambah2 dah dekat nak pilihanraya ni..
huawawwawa..

kesepian itu tetap ikut aku..
tetap meracun jiwa aku..
tetap membunuh aku..

12 comments:

hainom OKje said...

Cuba bagi tips sikit mcm mana bp tu turun.....diet ek? Aduh duh..tu yg payah tu.
Alhamdulillah....tak pe walau bukan anak sendiri pun, insyaallah, mana tau ada rezeki dpt anak sendiri satu hari nantikan...

HeNRieTTa JoSe said...

moga mkin turun darahnya....comeinye baby shark...buat penghibur hati...moga semuanya baik baik sj...lama wei lok...xdengor kabo....

Djangkaru Bumi said...

Semoga sehat selalu, jangan lupa rajin olah raga dan makan dan minum serta istirahat harus lebih teratur.

ujie othman said...

entri Eita selalu buat akak ketawa sensorang! :D

Moga kesihatan Eita bertambah baik, sihat...baru boleh jadi calon pilihanraya! hahaha

eita said...

kak nom...diet jgk...nasi ambik sekli je sari tghri je mkn nasi...mlm2 minum jus peria katak+epal hijau...
inshaa allah..tp rasa mcm dah expired date dah..haha

eita said...

alhamsulillah..harap2 gitu lh...
hehe..sibuk +malas..haha...tu yg lma x tayer kbor kan...

eita said...

aamin...

eita said...

kak ujie...klu x klkor boring lh plok kan...inshaa allah..aamin...

Hans said...

semoga maintain sihat :)

Cik Tie said...

Alhamdulillah! Semoga bertambah baik ye. Layan budak-budak ni walaupun penat tapi menyeronokan. Sekali lena fuhhh memang terasa nikmatnya

Irwin Andriyanto said...

Alhamdulillah! Semoga bertambah baik ye

Honor Indonesia | Aplikasi Kasir Online Omegasoft | Apartemen Green Pramuka City

aprilia said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...