Tuesday, September 11, 2018

TUPPERWARE...

Bagi peminat brand tupperware ..
ni aku nak bagi less kat korang ..
hahah..bukan aku menjual ok..
di sebabkan hari tu kena paksa di anak sedara aku masuk jadi ahli taperware ni..
terpaksa lah masuk jugak..
nasib baik lah free..
kalau berbayar memang tak lah kan..
hahhahah...

ok...bagi sapa2 yang nak beli barangan jenama taperware ni..
boleh lah guna no ahli aku..
1358606 rozita omar.(kata anak sedara..eja nama aku pun saloh..)
nanti korang boleh dapat less dalam 25%..
tapi pastikan beli kat kedai taperware ye ..
baru lah dapat harga yang kebabooommm...
daripada duk sekung dok guna..
amik lah guna ..
aku halal je..
sebab aku cuma guna tipuware..
hehehehehehe..

7 comments:

Umialya said...

Akakpn dah mula berjinak2 dgn tupperware..

HeNRieTTa JoSe said...

murah rezeki....rietta pun jrg beli tupperware, sbb tgk mmg cantik n berkenaan, tpi xtaw nak letak mna nak isi apa...

Ujie Othman said...

akak dah saved info tu..TQ Eita, kot2 lah teringin nak membeli.
tapi setakat ni mmg tak pnh beli brand tupperware tu pun..hehe

Unknown said...

bila eita nak lanje saya tupperware? :P haha

Unknown said...

Users face numerous errors while using Bitfinex and immediate solutions should be used to remove all the errors so that you can smoothly enjoy your system. In order to attain instant support, you can speak to the skilled and talented professionals by dialing
Bitfinex support phone NumberAT- 1888-764-0492 The professionals take no time and eradicate all the errors that cause problems and hamper the work of the users. They are active all day and night and leave no efforts to impress the users with their extraordinary services.
More visit Site:- https://www.cryptophonesupport.com/exchange/Bitfinex/

pisau belati said...

Pembunuh Tanpa Bayang


Lama tak singgah sini. Sudah terjebak dengan tupperware ya.

Simran Escort Service in Delhi & Noida said...

Call Girl in Delhi

Call Girl in Aerocity

Russian Call Girl in Aerocity
Russian Escort in Aerocity
Call Girl Agency in Aerocity
Escort Agency in Aerocity Escort Services in Aerocity

Call Girl Services in Aerocity
Call girl services in Delhi

Call girl services in Dwarka

Call girl services in Aerocity
Call girl services in Mahipalpur

services in Mahipalpur

Escort services in Aerocity
Escort services in Dwarka

Escort services in Delhi
Connaught Place Escorts

Escort services in Akshardham

call girl in Akshardham

call girl in Laxmi Nagar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...