aku masih ada hati nak buat aiskrim..
aiskrim malaysia je...
hari tu beli asam...makcik tu baik hati...
bagi asam extra.....regular customer.....
tapi yang ni terlalu masin...
nak makan...rasa perit sangat tekak...
jadi buat aiskrim.....
best sangat sebab dah hilang masin nya....
sapa nak ?
ada lagi ni...
sedapanyee... gile lah kalo simpan dlm peti harta haha..
ReplyDeleteowh kaya nya, ada peti simpanan property..sedap neyh..mesti masam2 manis gitu..best 2 :)
ReplyDeleteumi....
ReplyDeleteambik lah nak sebatang....
mana lah tau.....ha3
tihara....
ReplyDeleterasa dia masam2..manis...
peti simpanan untuk city ville ada lah kak...keh3
Assalamualaikum Yong Eita,
ReplyDeleteBape seng satu tu?
mudah sangat nak buat eskrem macam tuh..
ReplyDelete:)
waalaikumussalam...
ReplyDeleteuntuk akak free je...
meh2 ambik..
waaa.. da lama tak makan ice cream malaysia..:))
ReplyDeleteAssalamualaikum wbt
ReplyDeleteMmg warna dia kuning keruh ke bila dah blend atau letak pewarna?
Kalau nak jadikan `ais kerim 1 Malaysia` pula mesti cukupkan rasa masam, masin, manis dan pahit. Nampaknya kena bubuh kapur sireh supaya lengkapkan pahitnya. Kalau hendaklah....
wahhh...ingatkan ais krim asam boi je. Rupanya asam ni pun akak buat ais krim jugak!
ReplyDeletePS: Biasanya kalau balik kg mmg saya singgah dungun kak, housemate saya, mardhiah, dia orang dungun. Duk kat depan hospital dungun je. Kat jalan bunga raya 4. Dekat dak dengan rumah akak? hehe
ghost writer...
ReplyDeletekau nak buat ke?
fatin...
ReplyDeletemesti terliur tu..hehehe...
jahatnya aku..
tajnur...
ReplyDeletewaalaikumussalam.....
memang wana dia macam ni....
takde pewarna pun..
yob nak ke askrim + kapur sireh?
kalau nak nantii eita buat kan..he3...
eita tak nak...
afida..
ReplyDeleteboleh je mana2 asam..nak buang sayang jadi buat aikrim...
umah akak..lepas politek sultan mizan...sebelum trafic light masuk kiri....kampung balai besar...depan kilang batu bata...alah mesti kenal punyer...