Tuesday, September 11, 2018

TUPPERWARE...

Bagi peminat brand tupperware ..
ni aku nak bagi less kat korang ..
hahah..bukan aku menjual ok..
di sebabkan hari tu kena paksa di anak sedara aku masuk jadi ahli taperware ni..
terpaksa lah masuk jugak..
nasib baik lah free..
kalau berbayar memang tak lah kan..
hahhahah...

ok...bagi sapa2 yang nak beli barangan jenama taperware ni..
boleh lah guna no ahli aku..
1358606 rozita omar.(kata anak sedara..eja nama aku pun saloh..)
nanti korang boleh dapat less dalam 25%..
tapi pastikan beli kat kedai taperware ye ..
baru lah dapat harga yang kebabooommm...
daripada duk sekung dok guna..
amik lah guna ..
aku halal je..
sebab aku cuma guna tipuware..
hehehehehehe..

3 comments:

umi alya said...

Akakpn dah mula berjinak2 dgn tupperware..

HeNRieTTa JoSe said...

murah rezeki....rietta pun jrg beli tupperware, sbb tgk mmg cantik n berkenaan, tpi xtaw nak letak mna nak isi apa...

ujie othman said...

akak dah saved info tu..TQ Eita, kot2 lah teringin nak membeli.
tapi setakat ni mmg tak pnh beli brand tupperware tu pun..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...